Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic dziwnego, poprostu będziemy ekonomiczne [emoji28]Mnie po 1 ciąży wystarczyło jedno piwo i juz byłam nieźle wstawiona
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
no szczegóły lepiej zachować dla siebie[emoji23] ja też mam parę takich wyskokow w życiu... a po skończeniu karmienia obowiązkowo w domu będę pic żeby daleko nie było do łóżka[emoji1][emoji1]Ja to tam wole nie wspominac co czlowiek gadam i robil po alko[emoji12] niewarto bo sie spale ze wstydu[emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Ja już się z moim umówiłam że rodzę w marcu [emoji14] w czerwcu mam urodziny i wychodzę z koleżankami. Bez przesady mi też się coś od życia należy. Jak wyjdę na 3/4 godziny to nic się nie stanie. Zwłaszcza że jeszcze w czerwcu mamy wesele i pewnie mój będzie pił, a ja z doskoku do maluszka będę więc pić nie będę.
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Boże jak ja bym tak chciałaMamaNS a może być i tak ze zleci z ciebie raz dwa jak urodzisz, ja tak miałam po pierwszym że mniej ważyłam niż przed ciąża i boczki zniknęły[emoji6]
No właśnie widziałam po niektórych koleżankach że schudły bardzo szybko i dużo. I są chudsze o wiele niż przed ciążą [emoji5]MamaNS a może być i tak ze zleci z ciebie raz dwa jak urodzisz, ja tak miałam po pierwszym że mniej ważyłam niż przed ciąża i boczki zniknęły[emoji6]