Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jolka to ma byc Twoj ślub?Nie. Moja dr nie zgodziła się żebym wyszła. Cofnęli wypis. Jutro o 7 rano mnie wypuszcza. Jeszcze będę mieć dziś usg, wieczorem kroplówkę i jutro przed wyjściem jeszcze jedną.
Biedulka, trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo jak najlepiejNie. Moja dr nie zgodziła się żebym wyszła. Cofnęli wypis. Jutro o 7 rano mnie wypuszcza. Jeszcze będę mieć dziś usg, wieczorem kroplówkę i jutro przed wyjściem jeszcze jedną.
Ja ide w tym tygodniu, tzn jesli zus sie zlituje i wysle wyplate bo teraz zyje z mezowejJedno wyjscie do apteki po sprey do noska i vick vaporub dla malego i 50 zl :/ masakra. Az sie musialam pocieszyc i nakupowac kolorowych skarpet ha ha. Swoja droga musze w tygodniu rozejrzec sie za stanikami bo za male ( miesiac temu kupilam) teraz pora na rozmiar E i za majtkami bo tez juz cisnie guma![]()
Ja teź czekam na resztę pensji z zusu i cisza, będę musiała chłopaka okradać [emoji26]Ja ide w tym tygodniu, tzn jesli zus sie zlituje i wysle wyplate bo teraz zyje z mezowejtylko u mnie juz F
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Witaj ewciiik, to na wizyte bedziemy czekac razem bo ja 3 listopada ale po drodze jeszcze prenatalneU mnie tez pierwsze dziecko wiec tak czekam z niecierpliwością kto sie tam kryje. Na pierwszych prenatalnych lekarz zasugerował dziewczynkę, a na wizycie 14 października mój lekarz zasugerował chłopca jednak cieżko to przewidzieć bo dzidzia nóżka zasłoniła. Kolejne USG 4 listopada wiec czekamy
A jak u cb, bo u mnie 2 tyg temu dopiero transza z sierpniaJa teź czekam na resztę pensji z zusu i cisza, będę musiała chłopaka okradać [emoji26]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom