Dzoaśka
Fanka BB :)
Jeszcze nie ale lada chwila . Nie mamy ślubu więc mi głupio. Ale jak mus to mus [emoji14][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Bo go tak bezwstydnie okradasz!![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie ale lada chwila . Nie mamy ślubu więc mi głupio. Ale jak mus to mus [emoji14][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]Bo go tak bezwstydnie okradasz!![]()
Super pajac [emoji2] napewno bedą jakieś króliki i kurczaki na wiosnę [emoji212] [emoji195] na alliexpres napewno [emoji2] [emoji1] [emoji3]Link do: Cool Club, Pajac niemowlęcy ale mi się świąteczne rzeczy podobają dla niemowlątchoć u nas to raczej kurczaki[emoji14]No głupota, ja nie wiem co z nią dalej było, ale pewnie musiała oddać pieniądze...
No tak my marcowe dzieci to w pisanki i kuraki ale akurat kocham wielkanocLink do: Cool Club, Pajac niemowlęcy ale mi się świąteczne rzeczy podobają dla niemowlątchoć u nas to raczej kurczaki
No głupota, ja nie wiem co z nią dalej było, ale pewnie musiała oddać pieniądze...
U mnie pracje 7-10 osób i od 34 dnia l4 ma placic zus [emoji35]Uff to moze u mnie tak bedzie no chyba ze wtedy tez są jakieś opóźnienia.