Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie czasem kluje w różnych częściach brzucha. Na środku też. Gin powiedział mi ze tak może się dziać jak się macica rozciąga. A sluzu to mam pod dostatkiem o różnych porach dnia. [emoji6]Mam pytanko [emoji1]Czasem boli brzuch i to normalne , a boli was czasem po środku nie po bokach ? Takie zaklucie ? Jestem paranoiczką stąd moje pytanie [emoji2] i czy w drugiej części dnia lub wieczór macie więcej śluzu ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super masz! Poswiateczne polowanie - żeby było trochę ruchu! [emoji6]MamaNS cudne te ubranka i ten Misiek boski[emoji4][emoji4] a ja jakoś jeszcze nie mam ochoty na kompletowanie wyprawki, chyba naprawdę zacznę po świętach, mam nadzieję że w drugi dzień świąt jakieś łóżeczko upoluje bo u nas są wielkie przeceny w ten dzień. I może uda mi się o 5 rano do nexta dziecięcego pójść bo specjalnie otwierają wcześniej i ubrania za pół ceny będą[emoji5]
Ja płakałam na terminatorze 1 - co ta ciąża z nami robi! [emoji23]A ja obejrzalam "Planete singli" masakra nawet na tym plakalam...
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka