Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawekMi wystarczy, że ktoś powie, że może w ciąży chodzić non stop i się świetnie czuje to zazdroszczę. U mnie dobrych dni było tak mało, że na palcach u ręki można zliczyć![]()
Ostatnio mialam 2 na plusie ale minal juz miesiac a brzuch wystrzelil do przoduja jestem jeszcze na -1kg od początku ciąży, ale fakt męczę się bardzo, wejście po schodach na piętro, a ja łapię zadyszkę.
Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]Nie martw sie czuje sie podobnie. Po schodach ciezko bo mam zadyszke i serce malo mi z piersi nie wyskoczy. Z boku na bok jak sie przewracam to stekam jak stara baba. Do tego zgaga i kosmiczny bol brodawekale staram sie nie okazywac ze mi ciezko bo od wszystkich procz meza uslysze " nie rozczulaj sie" wiec od marudzenia mam was ha ha
A jutro siostra przyjeżdza, i sru na miasto a ja mam mało energi [emoji20]Ja myślałam że te rewelacje nas czekają dopiero w nowym roku. A tu już -zadyszka. -zgaga..... Ehhh co to będzie [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
a skąd Ty jesteś? Bo ja szukam właśnie jogi i nic nie mogę znaleźć.wlodara ja przed ciążą crossfit, wspinaczka, a teraz tak jak u Ciebie 5km z psem i to maxWczoraj na jodze byłam i było ok, ale to typowo statyczne jednak. A zaraz jadę obadać fitness dla ciężarówek, ale obawiam się, że będzie nudno
Ale ogólnie nie mogę narzekać bo czuje się ok, mdłości nie miałam prawie wcale.
Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystkoja mam o tyle fajnie, że w pracy jak mój Kiero widzi, że źle się czuję to mnie do domu wygania. Ja nie chcę nadużywać więc tylko w skrajnych przypadkach wychodzę, ale zdecydowanie cieszę się, że tak do tego podchodzi.
I jak słyszę, że ktoś mówi, że ciąża to nie choroba to mnie krew zalewa.
na szczęście z większością ludzi z pracy co rozmawiam, a już głównie z mężczyznami to mi mówią żebym nie szalała i nie chojraczyła tylko na zwolnienie szła.....Teoretycznie nie choroba ale stan wyjatkowy i do niczego nie da sie go porownac. Jedne dobrze sie czuja inne zle ja juz od 9 tyg nie pracuje bo tak kazal mi gin i mam w tylku komentarze typu " ledwo zaszla i na zwolnieniu" . Ludzie sa zlosliwi i zawsze beda wtracac swoje 3 grosze o tym ze w ciazy mozna wszystko
Kierownik naprawde super![]()