Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w którym planujesz rodzić szpitalu jak jesteś z Łodzi bo poszukuje właśnie opini na temat tamtejszych szpitali... choć do Łodzi mam ok. 80-90 km to rozważam tam swój poródJegoBaba Łódź także kawałek od Ciebie![]()
A w którym planujesz rodzić szpitalu jak jesteś z Łodzi bo poszukuje właśnie opini na temat tamtejszych szpitali... choć do Łodzi mam ok. 80-90 km to rozważam tam swój poród
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez przed ta joga tak ze strachu bo z moim rozciąganiem to jest masakra wiec nie zaczynam w ciąży bo cała sie połamie![]()
i ile w ldz poród w prywatnej klinice ??Prawdopodobnie w ProFamilii (prywatnie). Chyba, że pojawią się do cc wskazania to rozważam Matkę Polkę (ICZMP)
To akurat bardzo słusznie![]()
Prawdopodobnie w ProFamilii (prywatnie). Chyba, że pojawią się do cc wskazania to rozważam Matkę Polkę (ICZMP)
Dziewczyny spróbujcie musztardę na zgagę, już od kilku koleżanek słyszałam że nic niepomagalo oprócz musztardy.Wyobraz sobie ze czyt w necie ze w drugiej ciazy zgaga tak nie dokucza. W moim przypadku pudlo ! Pali jak cholera i mleko nie pomaga. Przy synu pod koniec spalam na pol siedzaco bo lezac jedzenie podjezdzalo mi do gory i nie dosc ze palilo to myslalam ze przez sen sie tym udusze
Ja mam chęć na basen ale przy problemach z pęcherzem boję się ze znów coś złapie.U mnie zależy jaki dzień, raz jest lepiej raz gorzej. Ale ostatnio i w górach byłam, nie super wysokich ale dawałam radę. Przed ciąża na rowerze jeździłam po górach wciąż bym miała ochotę, ale musi to poczekać.
Joga jak dla mnie trochu z nuda sie kojarzy.
Basen jeszcze jest polecany jak któraś lubi.