• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

No dziewczyny ja wrocilam ze szpitala. Moja mala noe spieszy sie do wyjscia. Jezeli do 8 dni nie urodze to bede miala wywolywany porod. Ale od rana mam brzuch jak kamoen i po kazdej wizycie w toalecie boli mnie bardzo brzuch jak na okres. No ale lekarz powiedzial ze to normalne

reklama
Justynka fajne chłopaki :)

Sofi no nie wiem mi tam się wydaje ze do tygodnia to ty urodzisz! Ja zawsze takie objawy na jakieś 5-7 dni przed porodem miałam a u ciebie juz ze 2 dni tych objawów minęły ... no ale każda ciąża inna tak czy siak kciuki trzymam oby szybko i bezboleśnie!

Sofi urodzisz na pewno.. My trzymamy kciuki za Was.. Juz nie dlugo będziesz tulić swoja córeczkę w ramionach.. :)

Jesli poprawi Ci to humor to powiem Ci ze ten mój duży chłopak codziennie pyta czy juz urodzilas te mala forumowiczke :) martwi sie.. I codziennie pyta czy juz :) czekamy czekamy na te Twoja kruszynke :)

Justynka mina Twojego faceta jest niepodrabialna;-)fajne chłopaki!
Mój się cchwali w pracy czterema babami i nawet wsparcia w psie nie ma bo Maja jest suczką:-)

dziewczyny, macie może pojęcie co może być przyczyną nocnych ataków bólowych brzucha u 8-latka? trwają od tygodnia w zasadzie, 2 noce przerwy było. i wymioty. nic wiecej. bez gorączki, bez biegunki

Elżbietka jak nie stres to ja bym morfologie zrobiła i do lekarza poszła. Moja 5 latka miała ataki bólów nóżek w nocy, do tego niewyjaśnione gorączki i mdłości z wymiotami, do tego wyszła jej anemia, podejrzewali białaczkę a skończyło się na rozstroju że streu su mojego żołądka i szybkim rosnieciu w tamtym okresie Zosi, stąd ból, a gorączki pojawiają się dalej bez przyczyny i co jakiś czas rotawirus dający różne gastryczne objawy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry