Anulka_marcowa
Fanka BB :)
Natalia, niesamowite, co? W życiu nie przyszłoby mi do głowy, że takie coś będzie mi smakować:-)
Mam ochotę na buraczki dziś... Do tego mam w domu gulasz i kopytka... Dziś do pracy wzięłam sobie śledziki, mniam, mniam.
Heven, mój synek nosi od dwóch lat aparat zdejmowany. Nie miał jeszcze stałych zębów, a w dziąsłach już się krzywo ustawiały, więc trzeba je było prostować od początku. I też kasa idzie... To co, spotkanie na katowickiej?
Mam ochotę na buraczki dziś... Do tego mam w domu gulasz i kopytka... Dziś do pracy wzięłam sobie śledziki, mniam, mniam.
Heven, mój synek nosi od dwóch lat aparat zdejmowany. Nie miał jeszcze stałych zębów, a w dziąsłach już się krzywo ustawiały, więc trzeba je było prostować od początku. I też kasa idzie... To co, spotkanie na katowickiej?
Ostatnia edycja:

Przed chwilą na drugie śniadanie wciągnęłam kanapkę z pastą rybną i drugą z oscypkiem i dżemem. A na obiad łosoś pieczony w folii, w końcu coś normalnego, nie tylko zupy. Chociaż rosół to bym mogła jeść całe dnie, muszę sobie skombinować jakiś mały termos, żebym mogła na uczelnię nosić. Teściówka jakąś surówkę z kapusty robi. Mój nos nie jest zadowolony. 

Ja ostatnio zaszalalam i kupilam sobie 2 bluzki i spodnie w H&M bo juz nie mialam w czym chodzic,spodnie wszystkie ciasne i niewygodne a na te spidnie co mam w domu to jest za wczesnie :-)
tak czy inaczej trzeba przetrawić... niestety...
czekolada, ogórki haha,