reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry Brzuchatki
Iman udanej wizyty, tylko my dzisiaj się konsultujemy czy ktoś jeszcze?

Micela masz rację dzisiaj piątek, piątunio, więc jeszcze kilka godzin pracy i weekend

Anulka ranny ptaszku , miłego prasowania, jejku jak ja Ci zazdroszczę że jutro już lecisz do Hiszpanii mmm wygrzej się za nas wszystkie i później proszę przywieź Nam słoneczko.

Charlie, Kartagina mam nadzieję, że z Wami wszystko dobrze.

Wszystkie przeziębione zdrówka Wam życzę

Dziewczynki proszę o trzymanie wieczorem kciuków, żeby okazało się że nic się nie dzieję że szyjka nie ma głupich pomysłów i nie będę musiała jeszcze leżakować.

Wierzę , że wszystko jest ok.

Dobrego dnia wszystkim bez wszelakich dolegliwości

reklama
Witamy się i my
&&&&&&& za wizyty:tak:
anulka Hiszpania...i to ciepełko ale wam zazdroszczę:tak:
U nas leje od samego rana szaro buro i ponuro:-(
jadę dziś na zakupy, mąż chory więc muszę go przez weekend pod-kurować.
zaczęłam od eksmisji na kanapę w dniu wczorajszym.

Zgutek kciuki za wizyte będzie dobrze!

Ja dziś zostaje w domu. Boli mnie głowa ze nawet sie wybudzilam przez to. Przeżyją jakoś beze mnie a o resztę bede się martwić w poniedziałek.

Witam się chorobowo :baffled: Dziecko chore, mama chora, więc wycieczka do lekarza po południu. Mnie dopadły zatoki :-( nawet oczy mnie bolą.
Zakicham się na śmierć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak: powodzenia i wypoczywajcie &&&&&

Cześć dziewczyny!
Dziś u nas szaro, ponuro i pada, ale to nic, bo piąteczek i co najważniejsze wieczorem idę podejrzeć mojego Szkraba!!!:tak::tak::tak::-D
Trzymam kciuki za resztę wizyt, Ana, Żgutek, Iman &&& ;-)

Chorusom życzę bardzo dużo zdrówka!!! :tak:

Micela, co do pudru babydream to ma wiele zastosowań. Koleżance poleciłam i używa jako suchy szampon i jako dodatek do sypkiego pudru do twarzy (miała za ciemny i zmieszała), bo jest tez dobry na zmatowienie twarzy. U mnie się na twarzy nie sprawdził, bo na dłuższą metę chyba zatykał pory, ale u niej działa super. Ja używam głównie jako lek na podrażnienia oraz jako suchy szampon (sto razy wydajniejszy niż te specjalne kupne), jedynie nie nadaje się dla osób z bardzo ciemnymi włosami, ale dla blondynek nawet ciemniejszych super!;-) Jak nie zużyjecie na siebie zostanie dla Bobasa, albo będziecie się dzielić:-D. Cena zachęca tym bardziej do wypróbowania, ja szczerze polecam:nerd:

Jedna z opinii:
Uwielbiam ten produkt. Jest super uniwersalny i delikatny. Używam do m. in.:
- jako puder do twarzy. Od lat używam tylko tego pudru. Jest wydajny, delikatny, trwały, świetnie matowi i nie robi krzywdy mojej skłonnej do zapychania cerze.
- jako suchy szampon. W awaryjnej sytuacji sprawdza się idealnie.
- łagodzi podrażnienia po goleniu.
- na stopy - super sprawdza się w lecie na potliwość i otarcia.
- jako talk do rąk przy ćwiczeniach czy używaniu lateksowych rękawiczek przy sprzątaniu.
- no i oczywiście do celu właściwego, czyli pupy dzieciaczków (czego nie miałam jeszcze okazji sprawdzić xP).
Poleciłam produkt wielu znajomym i również są zadowoleni. Jest mega wydajny i starcza na bardzo długo.

Link do opinii na wizażu: Rossmann, Babydream, Puder - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry