Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie się dzisiaj sniło, że urodziłam właśnie dzisiaj - 19 marca. I to szybko i bezboleśnie Ale to był chyba niestety tylko sen. Za to idziemy dziś kupić samochód. Trzeba mieć coś z życia!
Dziewczyny, pocieszające jest to, że te dzieci w nieskończoność nie będą tam siedzieć. I, że już dużo bliżej niż dalej. Damy radę.
znaczy, że sny nasze nie są prorocze Justynka, jeszcze Ty mi się śniłaś - występowałaś w TV jak guru jakiejś sekty czy grupy harcerskiej i miałaś pisane od tyłu imię i nazwisko w podpisie
Hmmm mi to juz jest wszystko jedno wiesz nawę kiedy wylezie mi obojętne.. Wrzuciłam na luz... hmm nie wiem dlaczego ale jest mi dzis tak bardzo zimno... Hmmm...
Hej kochane my Dałek w dwupaku . Leżę w łożku i sie pocę ale niestety nic mi lepiej [emoji20][emoji20]. Jutro mam kolejne ktg i watpię czy cos zrobią ze mną jak jestem tak chora.
Boje sie o małego bardzo [emoji22][emoji22].