Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Meldujemy sie z Rafciem, 8.45, 3630g 56cm taki malusieńki jest generalnie w szpitalu jestem od północy.
cala noc bylam sama na oddziale, generalnie sam poród (skorcze parte) trwał okolo 20-30minut jestem ze siebie dumna
Ja mam termin na 28.03 i czuje że zostane tu samaaaaaa... Niestety, jestem przeziebiona, więc samopoczucie takie sobie. I zastanawiam sie jak tu rodzic z zatkanym nosem? :-)
Hej dziewczynki byłam dziś na ktg i zamiast iść we wtorek na wywołanie Pan doktor zrobił mi niespodziankę i jutro na 8.00 mam być w szpitalu na wywołaniu porodu. Wiec Kordianek jutro sie urodzi [emoji1][emoji1][emoji1]. Aknytsuj ogromne gratulacje [emoji1][emoji1][emoji1]
Bachuta zrób ponad 100 pierogów.. Potem niech mąż cmoknie cie w czółko, wieczorem obejrzyjcie powtórkę Celebrity Splash jak Bilgunowi stanął Wacek.. Poplaczcie się z tego ze śmiechu .. Prawie do posiku i gotowe
Bachuta no to grunt ze coś juz się dzieje tak na prawdę teraz to w każdej chwili może się zacząć
Justynka a ty to chyba szybki miałaś ten poród ile godzin skurcze męczyły? A te parte to trochę pomordowały Cię jednak 20-30 min to nie tak mało ... dzielna babo jeszcze raz gratki !!!!!