Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wypatrzylam sobie mate Tiny love , taka z wysoka scianka i z pileczkami wiec pozniej będę mogla z niej zrobic no. Basenik z pileczkami, który świetnie wspomoże dziecko sensorycznie.. Widzę ogrom jej zastosowań.. Chociażby pozniej jako kącik do zabawy.. Intymne miejsce Rafalka..
Moze mam zbyt wygórowany pogląd na nia ale i tak uważam ze warto kupić mate a zwłaszcza ze Rafalek znowu dostał pieniądze od rodziny taka urodzeniowa i przecież. Jej nie przeżrem trzeba ja zainwestować w cos co jemu sie przyda..
NP. Becikowe wpłaciliśmy mu na jego konto, calkiem fajnie oprocentowane, bedzie to sobie pracowalo na jego przyszłość jakieś wycieczki, czy inne potrzeby...
no wydatków na dziecko jest mnóstwo. niby szkoła panstwowa/bezpłatna, ale ciągle coś trzeba płacić.
u nas jeszcze dochodzi prywatna muzyczna. a wczesniej było prywatne przedszkole, bo do państwowego Filip sie nei dostał
my becikowego nie dostalismy.
ale za 2015 rok przynajmniej bedziemy mogli skorzystac z ulgi podatkowej na dzieci. bo przy jednym dziecku nie mozna
rurka ależ Lila jest do Ciebie podobna
,
Elżbietka no my dostaliśmy becikowe ale np. rodzinnego nie dostalismy, bo trzeba mieć dochód 574złote na czlonka rodziny a my mamy 576 z groszami.. rozumiesz.. lekko ponad dwa złote za dużo.. chory kraj..
Rurka - na szczęście już w domu mam nadzieję że wszystko w porządku. A co się w rączkę stało?
Franek zaliczył wczoraj dwie godziny darcia nie do uspokojenia. Aż mnie się chciało płakać razem z nim. Nie znam powodu bo nic nowego w tym tygodniu nie jadłam. Cóż. .. może pierwszy raz tak ale pewnie nie ostatni. Dziś za to ma dzień "lubię być blisko mamy" i spędził pół dnia w chuście