reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lilith Ty to lepiej odpocznij, a nie za sprzątanie się bierzesz :p Jeszcze nie czas by skurcze Cię męczyły i dzidiz wyszło na świat !! Trzymaj się moją droga ;):)

Fanti ja też jeszcze mam czas :P
Ja juz posprzatalam, teraz wcinam frytki :p a mlody ma czkawke, na razie sie uspokoil wiec tylko chyba mnie straszy.
Aaa zostalo 34 dni do cc
Zaraz wozek sobie umyje, jiz wnętrzności wrzucilam do pralki, a potem wrzuce pokrowce.

Dziewczyny bez skurczy mi tu :D

Dzisiaj kumepl do nas wpada NA libacje oczywiście ja mam Kubusia tylko :D chcą oglądać o 2 w nocy walkę... dobrze ze mamy dwa pokoje i będę mogła udać się spać o odpowiedniej dla mnie porze [emoji14]

Zupę mamy z wczoraj dzisiaj szybko zrobię rosół na jutro i zapeklujemy mięso :D

I trzeba posprzątać żeby wstydu nie było... żE taki bałagan !

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja sprzatam kilka razy dziennie, moje dzieciaki to takie dwa male.leniwce ktore lubia balaganic ale niekoniecznie sprzatac. Dzisiaj powiedzialam starszemu synkowi ze boli mnie brzuch i ze ma nie robic balaganu...a on na to dobrze bo jak bedzie balagan ty sie zdenerwujesz i pojedziesz do szpitala...mamo wszysko kumam...yhy ciekawe na jak dlugo kuma.

Ja mam kilka na 74 to też je wrzuce ale ogólnie to też do 68 bo takie mam :) już mi się kończy 2 pranie i dziś tyle bo miejsca na suszarce brak :)
Mój poszedł na zakupy ją już zjadlam bo bardzo głodna byłam a potem mysle że jakiś film obejrzymy :)

reklama
U mnie też działa liczenie do 3 i kara na bajki albo cos w tym rodzaju. My na 17 idziemy do znajomych niechce mi się. Skurcze przeszły, ale dzisiaj czuje takie ciągnięcie. ..
Co do prania to mam wyprane newborn i od 0-3 bo pamiętam, jak Majka mi się urodzila i nie była taka mała jakieś 54 cm 3.540kg to topila mi się w większości ubranek. Więc reszta przy okazji. No i muszę koniecznie wanienke zamówić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry