reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam

Yelonek kciuki by dzidzia na następnym usg się pokazała. Pewnie owulka była później.

Zakochana witaj.

Kubusiowamama o raju nie sądziłam, że w Norwegii taka opieka jest.

reklama
Witam wszystkie nowe marcowe mamusie! Późna pora ale postanowilam zajrzec i ledwie nadrobilam tyle piszecie,ale to dobrze. Wiecie co, mi jakby ustaly objawy ciazowe, piersi przestaly byc tkliwe i bolące, nie mdli juz.... jakos tak normalnie nie ciążowo sie czuje, az zaczelam sie martwic, a wizyta dopkero 22 lipca. W pierwszej ciazy piersi bolaly na poczatku dlugo, czy ktoras z was tak ma/ miała?

Ostatnia edycja:
A mi jakoś w ciągu dnia wyleciało z głowy, że miałam iść do apteki a teraz na wieczór tak zaczęło swędzieć, że chyba oszaleję! Dziadostwo jakieś się przyczepiło, może chociaż wapno mnie poratuje. Jeszcze w dodatku katar leci z nosa i głowa boli. Jest bosko :p

A mi jakoś w ciągu dnia wyleciało z głowy, że miałam iść do apteki a teraz na wieczór tak zaczęło swędzieć, że chyba oszaleję! Dziadostwo jakieś się przyczepiło, może chociaż wapno mnie poratuje. Jeszcze w dodatku katar leci z nosa i głowa boli. Jest bosko :p
Oj biedna współczuje ci kochana :(

kate, mnie najbardziej bolą z rana po nocy, w dzień ból trochę odpuszcza, może hormony się stabilizują? Bar Bra, ja przy moim synku też miałam pierwszą fotkę z 3,7 mm:) Burza mnie dziś obudziła i zasnąć już nie da rady. Zrobiłam kolejny test;) i jestem już nieco spokojniejsza..

29 dc
29dc.jpg

Załączniki

• 29dc.jpg
    29dc.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 75
Yelonek na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki, teraz spróbuj się nie stresować. Ja byłam wczoraj na wizycie bez usg, wypisala mi skierowanie na badania i usg. Usg kazała mi robić minimum w 7 tygodniu, czyli będę robić 24 lipca. Ja oprócz braku miesiączki nie mam żadnych objawów ciąży, w pierwszej ciąży oprócz większych piersi też nie miałam żadnych innych objawów. W końcu się ochłodziło. Miłego dnia dziewczyny :-)

W pierwszej ciazy na pierwsze usg polecialam do Polski;) w 14 tygodniu:) tym razem pewnie tez tak zrobie :)
natka90 prywatnie tez jest lipa. Moze w wiekszych miastach mozna isc prywatnie, ale w mojej miescinie prywatnie nikt nie przyjmuje. Najblizszy ginekolog-100km ode mnie. Wiec wolalam 2 razy wybrac sie do Polski :)
Eviczek-fakt! Opieka w szpitalu jest rewelacyjna:) i jakie warunki! 3 dni w szpitalu, sala jednoosobowa z mozliwoscia dostawienia lozka dla Meza :)

Siwa88 ja tez nie mam zadnych objawow :) co jest dla mnie szokiem bo w pierwszej ciazy mialam juz objawy na tym etapie. Powiekszone piersi i takie mdlosci, ze do 12 tygodnia schudlam 5 kg.. mam nadzieje ze tym razem mnie to ominie i Wam dziewczyny tez tego zycze! :)

reklama
hej laski jak noc?
R KUPIL mi te sledzie boziu jakie nie dobre był y musztardowe drugie smietankowe bleeee,powąchałam i mi się odechciało

Do góry