reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

U mnie noc była chłodna, ale przez burze i lekki stres pół nocy nie mogłam spać, dzisiaj padam. Muszę się wam przyznać, że od wczoraj mam też delikatne plamienia. Moja ginekolog powiedziała, że to jest normalne bo to mogą być oznaki zagnieżdżenia, ale przygotowała mnie też na ewentualność samoistnego poronienia. Ja staram się nie myśleć o najgorszym i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Oj oby to nie było nic złego

reklama
Mnie burza obudziła o dziwo zasnełam jak dziecko ale teraz jak wstałam to na śniadanie nie mogę patrzeć :( i zmiana ciśnienia tak mi dokucza że mi słabo więc zmykam zaraz do łóżka bo nigdy tak wcześniej nie miałam masakra :(

Ciesze sie, ze ja mdlosci nie mam i mam nadzieje, ze tak zostanie juz ;)

Ja sie zaraz na zakupy wybieram ;) w lodowce echo...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Balladyna mdlosci zaczely sie jeszcze zanim test ciazowy zrobilam czyli jakos kolo 5tygodnia. Po 8 tygodniu wymiotowalam jak tylko cos do ust wzielam. Nie moglam jezdzic samochodem, nie moglam gwaltownie wchodzic po schodach czy wstawac z lozka.. i bardzo mocno czulam wszystkie zapachy. Ogolnie pierwsze 14 tyg mialam wyciete z zyciorysu. Ale teraz (odpukac) nic a nic sie takiego nie dzieje :)

KubusiowaMama to ja Ci wspólczuje ja z 1 dzieckiem sporadycznie zwymiotowałam,teraz mnie zaczyna mdlić mocno i wszytsko mi w kuchni trupami smierdzi

O rety ;-)
Mi lepiej, pewnie zrobilam błąd rano bo wstalam o 6 wyprawilam męża do pracy, wyszlam z psem do ogrodu I polożyłam się spać do 9. Bez jedzenia.
qrde znowu siku mi sie chce! Kibelek narazie tylko na piętrze, kara -ciagle latam po schodach hehe.
Która ma w tym tyg wizyte? Oprocz Yelonka w piątek.

Ja też mam mdłości i wymiotuje. Z Hanią jak byłam w ciąży to prawie do samego końca wymiotowalam i przez to przytyłam tylko 3-4 kg.

reklama
Ja w każdej ciazy mialam inaczej.Pierwsza i druga byly bezobjawowe,trzecia niestety z wymiotami koszmarnymi.W ostatniej tylko mnie muliło jak zaczęłam brać Duphaston.Teraz objawów brak:)

Do góry