Oj oby to nie było nic złegoU mnie noc była chłodna, ale przez burze i lekki stres pół nocy nie mogłam spać, dzisiaj padam. Muszę się wam przyznać, że od wczoraj mam też delikatne plamienia. Moja ginekolog powiedziała, że to jest normalne bo to mogą być oznaki zagnieżdżenia, ale przygotowała mnie też na ewentualność samoistnego poronienia. Ja staram się nie myśleć o najgorszym i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
reklama
balladyna
Fanka BB :)
Dziewczyny a mnie chyba mdlości dopadły, Kubusiowa Mama w 1szej ciąży mdlilo Cie czy wymiotowalas też? Od ktorego tyg mniej wiecej?
natka90
Ciesze sie, ze ja mdlosci nie mam i mam nadzieje, ze tak zostanie juz 
Ja sie zaraz na zakupy wybieram
w lodowce echo...
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja sie zaraz na zakupy wybieram
KubusiowaMama
Balladyna mdlosci zaczely sie jeszcze zanim test ciazowy zrobilam czyli jakos kolo 5tygodnia. Po 8 tygodniu wymiotowalam jak tylko cos do ust wzielam. Nie moglam jezdzic samochodem, nie moglam gwaltownie wchodzic po schodach czy wstawac z lozka.. i bardzo mocno czulam wszystkie zapachy. Ogolnie pierwsze 14 tyg mialam wyciete z zyciorysu. Ale teraz (odpukac) nic a nic sie takiego nie dzieje 
balladyna
O rety ;-)
Mi lepiej, pewnie zrobilam błąd rano bo wstalam o 6 wyprawilam męża do pracy, wyszlam z psem do ogrodu I polożyłam się spać do 9. Bez jedzenia.
qrde znowu siku mi sie chce! Kibelek narazie tylko na piętrze, kara -ciagle latam po schodach hehe.
Która ma w tym tyg wizyte? Oprocz Yelonka w piątek.
Mi lepiej, pewnie zrobilam błąd rano bo wstalam o 6 wyprawilam męża do pracy, wyszlam z psem do ogrodu I polożyłam się spać do 9. Bez jedzenia.
qrde znowu siku mi sie chce! Kibelek narazie tylko na piętrze, kara -ciagle latam po schodach hehe.
Która ma w tym tyg wizyte? Oprocz Yelonka w piątek.
natka90
Mi tak wczoraj zawalilo jak naczynia mylam. Myslalam ze zejde tam xd
reklama