• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja też zazdrosnik i też pracuje nad tym hehe ale to zostało mi po zdradzie w każdym bądź razie wypomina mu to jak nie ma czasu dla mnie :(
Clodi kochana nie zadreczaj się tak wiem że ci ciężko ale już nie długo dzidzia będzie z tobą i wszystko powoli wróci do normy będzie dobrze zobaczysz :* pamiętaj jesteśmy z tobą :) ja miesiąc prawie w szpitalu teraz miesiąc w domu :( i też mnie coś dopada jak w środę na wizycie jeszcze nie pozwoli mi wychodzić to się zalanie chyba :(

reklama
Clodi, ja się pocieszam tym, że inni mają gorzej, bo naprawdę wkolo tyle nieszczęść. .. Staram się cieszyć tym co jest :) nie daj się tej chandrze! Pisz z nami więcej, nie bój się, tu nikogo nie zanudzisz na pewno :) a będzie Ci lżej, mi przynajmniej to pomaga jak mnie dziewczyny pocieszą albo do pionu ustawią :D

Dobra mój leży tzn spi w pokoju ja w sypialni leże gasze światło i coś obejrze zanim zasne a jutro zdam relacje o której zwleknie się do łóżka :) dobranoc buziaczki :* :*

Bar wydupie ja do chasioka :D mojego nowego ! Jak mi przywioza oczywiście[emoji14]gorzej jak właściciel zapyta kaj je ta wycieraczka ktoś nam chyba buchnął z klatki[emoji14]a ja będę udawać głupka i się nie przyznam huehuehue

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Clodi sprobuj znalesc pozytywne strony tego stanu!!! Mamy siebie, możemy jeść o 24 w nocy, możemy być grube bo przecież w ciąży jesteśmy. ..no i co najważniejsze niedługo powitamy nasze pociechy., które pewnie dadzą nam w kość. , ale to będą nasze słodkie kruszynki, które mniejmy nadzieję oddadzą nam kiedyś to co my dalysmy im: milosc, radość i pomoc kiedy bedziemy jej potrzebowac. Każda z nas ma jakies obawy to przed porodem lub jakimiś powikłaniami, ja też mam czasami wszystkiego dosyć, ale wtedy przypominam sobie o moich dzieciach i wiem, że dla nich warto żyć! !!
Mloda mami o jakiej kozie Ty mówisz. Poki co mam tutaj 4 Kozy i to nasi nsjlepsi przyjaciele....mloda wg mnie nie przesadzasz postaw m jakies ultimatum.
O Boziu tak się objadlam, ze teraz mi niedobrze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry