• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja zasnelam o 3 wstalam o 6 :( coś mnie kulo w prawym boku mały od 3 dni mniej aktywny niż zwykle :/
A mój przyszedł o 1 zaraz po tym jak napisalam wam że ide spać :) i mnie przepraszał dziś też milusi od rana :)
Fanti jestem uważana ale ufam mu w końcu na tym to polega wypożyczony z seksu ale reszta przyjemności jest :p

reklama
Jem śniadanie tzn nie jem zrobiłam sobie ale pakuje do woreczka i jade :D nie mam ochoty jeść :/ jestem pol przytomna !

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Przez ilość postów, które naskrobałyście będę musiała dłużej czekać w kolejce na badania :P:P Bo już powinna wyjeżdżać, a siedzę przed laptopem w piżamie :P:P

Ubaw miałyście niezły :P:P

Szkoda, że ja tak po nocach nie moge siedzieć, bo na drugi dzień to nieprzytomna bym była:P

BarBra i MłodaMama też mi się ta półeczka Volki podobała, też już o nią pytaąłm na watku zakupowym, ale jak w niedzielę mąż łóżeczko rozłożył to już wiem, że miejsca na nią brak ;/

Idę się zbierać na badania, bo w czwartek wizyta :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry