• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Wskazania to stan po wcześniejszym cc, to że poprzednio nie było postępów w porodzie sn i cukrzyca ciążowa... Szczerze mówiąc myślałam, że będą cisnąć na sn. A w sumie sam lekarz zaproponował cc, więc nie będę się sprzeczać ;)

reklama
Ja dostalam sms że od 1 lutego za darmo tylko w bankomatach ing lub planet cash a z innych 2.5 prowizja ale jeszcze nie wyplacalam może jeszcze nie ma bo ja mam w ING :)
Zapisania zrobiona tzn tylko trzeba ja do piekarnika ale z tym czekam na mojego a mam już ochotę na nią nie powiem hehe
Zrobilam ją z tego co miałam w domu ziemniaczki skażona cebulka kurczak trochę kabanosow jajko surowe i ser oczywiście :)

Serduszko dacie radę!!! Duzo siły dla Kubusia!! A babel na pewno poczeka.
Wy dygacie przed naturalnym a ja przed cc. .. jaki z tego wniosek. .?
Właśnie czekam pod szkoła żeby córcie odebrać. ...

Ja nie wiem co mnie czeka... ale nie słyszałam żadnej pozytywnej opini na temat porodu sn ! Wszystkie historie były straszne :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja slyszalam i nie fajne i te fajne więc niczym się na razie nie martwie :) a cesarka to jednak operacja i jej wlasnie sie boje bardziej niz sn no i dłużej dochodzi się do siebie dlatego świadomie bym nie chciała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry