• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja porodowke i poloznictwo na szczęście zwiedzalam w 5 miesiącu i dobrze bo teraz raczej tam nie zawitam dopiero na poród :) a szkole rodzenia to położna od mojego doktora mi zaproponowała ze 2-3 dni 25 zł/za dzień i przyjade tylko na te najważniejsze to mi się bardziej opłaca niż indywidualnie w moim szpitalu bo wtedy 3 godz 150 zł

reklama
No właśnie ja mam to samo młoda i na dodatek dłużej mi się wszystko goi dlatego :)
A z tym dochodzeniem to w sumie masz rację hehe też nie pamiętam :)

Tzn ja doladnie nie wiem właściwie kiedy miała 1 wstanie bo ona długo miała ten... hmm cewnik ale na 2dzień już normalnie lazila :D więc myślę ze jak ktoś chce to da rade żE

Bar bra ja mam za darmo po 1.5h :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cześć mamuśki ;)
podrzucam ciekawy blog do poczytania, są tu pomocne analizy produktów dla dzieci :) jakby któraś miała czas to zachęcam do poczytania :-) :)

my zaraz wybieramy się do teściów w odwiedzinki, także nie rozpisać mi się tu za wiele :P

Cześć Dziewczyny,

Wracam. Obiecywałam wcześnie ale nie miałam jak. Całe dnie w szpitalu a wieczorem nie miałam siły na nic. Jeszcze ciągle pomiędzy wizytami trzeba myśleć o całym domu, co Miśkowi przywieść, co uprać, że lekarza mam złapać, że po l4 podejść itp itd.
Dzisiaj w końcu zasłabłam na odwiedzinach :(. Poszłam pogadać z lekarzem, który uczestniczył w operacji o stanie męża a on mi powiedział tyle, że nie można jeszcze do końca nic powiedzieć bo pacjenci umeirają tygodnie po operacji. że może dojść do zakażenia, wycieku, odrzutu, niewydolności i jedxzzzzie z koksem... wyszłam od niego i po 10 minutach mnie zwozili na dół na noszach i zawieźli do innego szpitala gdzie był ginekolog. Całe szczęście nic się Marysi nie dzieje tylko stres.

Nie wiem co u Was i nie nadrobię ale zaczynam czytać regularnie postaram się pisać.
Męża na razie będę rzadziej odwiedzać bo muszę odpocząć a wisimy cały czas na kamerce na sakypie.

reklama
Co za lekarz trochę inaczej mógł to przekazać kobiecie w ciąży :( ehhh
Będzie dobrze cały czas jesteśmy z wami i czekalismy aż się odezwiesz i tak właśnie myslalam że pewnie zabiegana jesteś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry