Ja też właśnie raczej jestem nawet spokojniejsza niż przed ciążą, to co mnie kiedyś denerwowalo teraz spływa po mnie jak po kaczceWitamy nową mamę
Widzę dziewczyny, że Wam hormony buzują. U mnie na odwrót- spokój, cisza... aż dziwne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też właśnie raczej jestem nawet spokojniejsza niż przed ciążą, to co mnie kiedyś denerwowalo teraz spływa po mnie jak po kaczceWitamy nową mamę
Widzę dziewczyny, że Wam hormony buzują. U mnie na odwrót- spokój, cisza... aż dziwne![]()
Spokojnie, trzeba wierzyć ze będzie dobrzeHej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś
Będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki.Hej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś
Spróbuj ułożyć palmę, morze, jakąś postać albo niech on udekoruje jedzenie. Kreatywność. Spróbuj zrobić z tego zabawę albo święto, że teraz jest obiad dla twojego syna. Jeżeli ty go karmisz to pozwól mu jeść samemu. Moja córka na 4 lata i do tej pory nie je kanapek bo nie lubi.2.5 roku. Robie standardowe obiady, takie nasze polskie. Syn nie lubi wymysłów. Chodzi o to ze musze uzyc kreatywności?
Nie no syn je sam. Nie karmię go. Postaram sie cos wymyslec. Mam nadzieje ze mi sie udaSpróbuj ułożyć palmę, morze, jakąś postać albo niech on udekoruje jedzenie. Kreatywność. Spróbuj zrobić z tego zabawę albo święto, że teraz jest obiad dla twojego syna. Jeżeli ty go karmisz to pozwól mu jeść samemu. Moja córka na 4 lata i do tej pory nie je kanapek bo nie lubi.
Witaj w marcoweczkachWitam. To i ja sobie pozwolę dołączyć. Dziś zrobiłam test i wyszła mi na razie jeszcze blada druga kreska. Cieszę się bardzo ale i boję się cieszyć bo w lutym poroniłam w 8 tygodniu. Mam już dwóch synków 7 i 5 lat.
Hej trzeba być pozytywnej myśliHej dziewczynki w poniedziałek. ja mam dziś wizytę na 16 okropnie się stresuje. Oczywiście nie boję się wizyty tylko tego co usłyszę. Piersi nie bolą nic a nic. Tamto dzieciątko zasnelo po cichutko... Boję się powtórki. Mam mocne bóle jajnika na którym jest torbiel dlatego już idę 4t4d ciąży dziś