Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to prawda pogoda maks 21 stopni. .. straszne to lato w tym rokuWłaśnie zrezygnowałam ze swojego wyjazdu nad morze i jedziemy w moje rodzinne strony do mojej babci.Pogoda nad morzem nie zapowiada się ciekawie i jeśli mam wydać kupę kasy za nocleg i nawet się w morzu nie wykapać to wole sobie posiedzieć u babci i rodzinkę odwiedzić![]()
Witam dziewczyny![]()
Dwa dni temu test niespodziewanie wyszedł pozytywnyniespodziewanie ponieważ już przyzwyczaiłam się do 1 kreski co miesiąc. Na początku wydawało mi się ze mam omamy ale zdecydowanie tam jest
staraliśmy się o ta ciąże 9 miesięcy. Mamy już synka który w listopadzie skończy 5 lat tak wiec różnica wieku między dziećmi będzie dosyć duża
![]()
Wczoraj wieczorem beta potwierdziła mi czwartkowy test także dumnie dołączam do grona marcowek 2018termin wg om 20.03.2018
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj mnie tez :/ dzisiaj już leciałam szybko do toalety a najgorsze to mam przy myciu zębów.Musze ostrożnie bo inaczej mi się cofa :/A mnie coraz częściej dopadaja mdłości. ..niestety
Pierwsze objawy już zaczęły mi się od Ok 2 tyg przed terminem @ wtedy jeszcze nie wiedziałam ,ze to objawy ciążowe.Sennosc i zmęczenie .Moj pierwszy objaw.Wracalam z pracy i robiłam szybko obiad i kładłam się na drzemkę .Dziękuje bardzo za miłe przyjęcie
Widzę ze dużo mam z 2012 fajnie a ja się bałam ze tylko ja tak długo czekałam z druga ciążaniestety tak się w życiu ułożyło
Dziewczyny mam pytanie kiedy zaczęlyscie mieć pierwsze objawy?
No i kiedy na pierwsza wizytę?
Ketsurui nie martw się przy tych początkach chyba każdy dzień może być inny
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No mi rzeczy nie smakują te co jadłam przed ciążą. Tez tak macie?Oj mnie tez :/ dzisiaj już leciałam szybko do toalety a najgorsze to mam przy myciu zębów.Musze ostrożnie bo inaczej mi się cofa :/