reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam przyszłe mamusie. Może na początek troszkę o mnie. Powinnam być w gronie październikowych mam 2017 ale niestety moja dzidzia jest juz aniołkiem (17 marca ciąża obumarla 8tc, lyzeczkowanie). Było bardzo ciężko ale ciągle miałam w głowie jedna mysl: ze nic nie mogłam zrobić i ze musze być silna dla kolejnej dzidzi. Aktualnie 6tc, ostatnia @ 27.05, owu nie kontrolowałam. Byłam na pierwszym usg 26.06 i było widać piękny pęcherzyk. Następna wizyta za tydz i czekam na nią z wielką niecierpliwością.
Poronilysmy w tym samym czasie i kolejna ciąża też razem

reklama
Ja powtorzylam betę w pon 143 a po 72godz 718 więc chyba ok. Wczoraj miałam ból krzyża i okropnie się wystraszylam bo ból podobny jak przed poronieniem tamtym. Ale dziś jest ok. Ogólnie to strasznie swiruje. Ciężko jest po stracie mieć dobre nastawienie

http://******************/kalkulator-hcg.html tutaj możesz sprawdzic :) ale przyrost ladny

strona nie chce sie normalnie zalaczyc tylko jakies kropki, to napisze ze spacjami a Wy sobie wykrslcie je (spacja po kropce jest)
http://bellybestfriend. pl/kalkulator-hcg.html

ja wlanie czekam na wynik drugiego hcg i swiruje juz...... po pierwsze dlatego ze pierwsza ciaze poronilam, a po drugie mam na jajniku duza torbiel (ktora de facto miala we wrzesniu byc usuwana laparoskopowo)

Jak byście się zapatrywały na to, żeby w późniejszym czasie przenieść się na tajną grupe na fb?

ja jestem za - na fb jestem czesciej :)

Dziewczyny ciężko was nadrobić - tyle piszecie. Ja dzis od rana mam zabiegany dzien, dopiero teraz udalo mi sie usiąść na chwile i odpocząć. Mnie ciagnie ciagle ten brzuch ale mysle ze to dobry znak. Jutro idziemy na wesele i nie wiem jak wytrzymam bo codziennie o 22 już jestem padnieta. Aha i jeszcze moja córka przechodzi intensywnie bunt dwulatka wiec powoli wychodze z siebie. :)

@kruszynka22 bardzo mi przykro. W takich momentach żadne slowa nie dadzą ukojenia ;( trzymaj się kochana :*

Co do fb to mysle ze można sie przenieść ale moze dopiero za jakis czas.

reklama
Dziewczyny wiem, że wyjdę na totalną idiotkę z tym pytaniem :-D
W ciąży nie można jeść niektóych ryb np. surowych, łososia wędzonego, trzeba do minimum ograniczyć tuńczyka itp.
Ja bardzo lubię tzw. "łódeczki" z Lisnera. I moje pytanie:
czy teń śledź w nich jest rybą surową??? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry