Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana... ja w poniedziałek czyli za godzinę zaczynam 37tc nie dzieje się nic. 0 skurczy, 0 twardnienia nic... zastanawiam się czy w tym roku w ogóle urodzę przy tych ruchach bobasaJa tak tylko czekam aż któraś napisze, że jest już po... Ruszy wtedy lawinowo.
U mnie na czwartkowej wizycie moja gin powoedziala że się nie zanosi, żebym miała urodzić w ciągu najbliższych 2 tyg, a ja mam już dość... ile ja bym dała za takie k jawy
Wczoraj miałam przepowiadające kilka godzin twardniejący brzuch i ból z kręgosłupa ale się wyciszyło... Mam już rozpoczęty 37 tydz.... I czuję się jak emerytka, tu ciągnie, tam kłuję, tu boli....
Wg mnie to już zdecydowanie TO! Właśnie tak zaczął się mój pierwszy poród - po 12 h pojechałam na porodowke a po kolejnych 5 już miałam synkaJa dziś cały dzień jakby coś się zapowiadało. Wymiotuje ciągle mnie mdli, lekkie rozwolnienie... lekkie zawroty głowy, i mega kłucie w dole brzucha. Chciałabym żeby to było już toale czuje że z moim.szczesciem urodze po terminie
![]()
I jak tam? Coś się rozkrecilo? I na kiedy masz termin?Ja dziś cały dzień jakby coś się zapowiadało. Wymiotuje ciągle mnie mdli, lekkie rozwolnienie... lekkie zawroty głowy, i mega kłucie w dole brzucha. Chciałabym żeby to było już toale czuje że z moim.szczesciem urodze po terminie
![]()
Termin mam na 3 marca, jak narazie mam mega obfita wydzielone, i nie wiem czy to czasami nie wody plodowe coraz częściej skurcze, właśnie niedługo będę jechać na ktg do lekarza. I nadal mnie tak mdli że szokI jak tam? Coś się rozkrecilo? I na kiedy masz termin?![]()
Oooo to może faktycznie już. Trzymam kciuki i daj znawać. Może będziesz pierwszaTermin mam na 3 marca, jak narazie mam mega obfita wydzielone, i nie wiem czy to czasami nie wody plodowe coraz częściej skurcze, właśnie niedługo będę jechać na ktg do lekarza. I nadal mnie tak mdli że szok
I jak się sprawy mają? Ja od wczoraj mam uczucie jakby os mi w gardle siedziało, niby chce się wymiotować ale to nie to. Mega aż bolącą zgaga, mały też leniwszy się zrobił, łażę, sprzątam żeby coś rozruszać a ty nic..... A niby miałam duże zagrożenie przedwczesnym porodem heheJa dziś cały dzień jakby coś się zapowiadało. Wymiotuje ciągle mnie mdli, lekkie rozwolnienie... lekkie zawroty głowy, i mega kłucie w dole brzucha. Chciałabym żeby to było już toale czuje że z moim.szczesciem urodze po terminie
![]()