Agunia1401
Moderator
Może w wizytach, i tak każda je opisuje tutaj to zdjęcia można dodawac tamDziewczyny , A może by tak zrobić wątek ze zdjęciami z USG ? Każda dodawalaby zdjęcia swoje z tygodniem ciąży...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może w wizytach, i tak każda je opisuje tutaj to zdjęcia można dodawac tamDziewczyny , A może by tak zrobić wątek ze zdjęciami z USG ? Każda dodawalaby zdjęcia swoje z tygodniem ciąży...
to mój miał w 7tc 1dz dokładnie 10,5mmJa juz tez po. Wszystko ok. Moj bąbel ma 16,2 mm serduszko bije ❤Następna wizyta 12.08. Dostałam dalej duphaston.
Czy wy też tak się czujecie dziwnie tak jak by tej ciąży nie było... Bardzo się boję że jak zajde na wizytę to nic nie będzie((
Przykro mi bardzoSzansa jest ale minimalna bo zarodek zatrzymal sie. Ale dziekuje dziewczyny na slowa otuchy
Trzymam kciuki za Was wszystkie,ta moja ciaza od poczatku byla taka pechowa. Widocznie tak musialo byc![]()
Jako duży i ślicznyJa juz tez po. Wszystko ok. Moj bąbel ma 16,2 mm serduszko bije ❤Następna wizyta 12.08. Dostałam dalej duphaston.

Puste jajo . Trzymam kciuki za Ciebie [emoji173]Przykro mi bardzoa u Ciebie był zarodek i serduszko czy puste jajo?
Tak, będę akurat na urlopie jak będę zaczynać 12 tydzień więc powiem mojej i mojego rodzice, że będzie nas więcej w Pl planuje też zrobić USG takie dokładniejsze i wtedy z tym foto im obwieścić.W pierwszej ciazy tez powiedzialam siostrze w okolicach 6 tygodnia, to tylko stwierdzila, ze jest jeszcze bardzo wczesnie (czytaj: wszystko sie moze zdarzyc). Dlatego tym razem poczekam do ok. 10 tygodnia zanim obwieszcze rodzinie.
Planujesz rodzinie w Polsce powiedziec osobiscie?
Ja juz tez po. Wszystko ok. Moj bąbel ma 16,2 mm serduszko bijeNastępna wizyta 12.08. Dostałam dalej duphaston.