Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i widzisz, będzie dobrzeWłaśnie wróciłam z wizyty. Lekarz powiedział że jest ciąża ale bardzo młoda. Krwawienie jak to określił małe nie jest ale też nie krwotok. Mam w środę powtórzyć beta hcg i w czwartek przyjść na kontrolę. No i mam się oszczędzać.
Super wiesciWłaśnie wróciłam z wizyty. Lekarz powiedział że jest ciąża ale bardzo młoda. Krwawienie jak to określił małe nie jest ale też nie krwotok. Mam w środę powtórzyć beta hcg i w czwartek przyjść na kontrolę. No i mam się oszczędzać.
Nigdy nie jest głupio..... To są emocje.Super wiesciCzy nie?
Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupio
![]()
Oby kochanaPonoć mdłości są wynikiem wahań hormonów a nie ich wysokości. Może dlatego raz są u ciebie a raz nie.![]()
Ja staram się na chłodno to przyjąć.Super wiesciCzy nie?
Jak Ty do tego podchodzisz? W czwartek tez idę a boję się niesamowicie... Muszę się nastroic że jednak mogę usłyszeć złe wiadomości. Ostatnio jak byłam pewna a uslyszalam złą diagnozę to płakałam u lekarza nie moglam sie uspokoic az ni z jednej strony było głupio
![]()
Ja mam uczucie że coś stoi w gardle, ale mam dość mocne mdłości. Nic się nie chce jeść.Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..
Ja tak mialam na początku i taką lekką zgage przy tym a pozniej sie w mdlosci to przerodzilo...Dziewczyny, czy któraś z Was miała bądź ma taki nietypowy objaw ciąży jak uczucie, że coś stoi w gardle? Tzw "klucha w gardle"? Mam tak od wczoraj zwykle po jedzeniu.. Nie ma mdłości, od czasu do czasu zgaga mnie męczy..
Najgorzej jest sie przywiązać. Mądrzej jest na chłodno na początku. Ale weźJa staram się na chłodno to przyjąć.
Z jednej strony mam dolegliwości ciążowe a z drugiej staram się nie przywiązywać.
Nie mogę niestety ciągle leżeć, dobrze że dziś urlop zaczynam. Lekarz chciał mi wystawić zwolnienie ale długo byłam po poprzedniej stracie i nie chce żeby w pracy się dowiedzieli że znowu jestem na zwolnieniu. A tak do końca lipca wszystko powinno się wyjaśnić.