reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
zawsze mi mama mówiła jak nie wiadomo o co w tym wszystkim to chodzi zawsze o kasę a ludzie wierzą w te teorie spiskowe bo chcą w coś wierzyć 😂 + brak edukacji nt szczepień, lekarze czasu nie.maja żeby wyjaśniać więc co wujek Google wszystko powie a tam panie cepebrytki, influencerki, sprzedawcy i innej maści istoty😜
w Polsce a szczególnie w starym pokoleniu pokutuje nadal wiara w uzdrawiającą moc modlitwy 😂 jak słyszę babcie która mówi, że poszła do Częstochowy się pomodlić i coś jakby ja ukłuło a potem jej się śniło żeby się nie szczepić bo Niemcy znowu chcą wygrać to tylko śmiać mi się chce 😂😂😂
ahh temat rzeka ☹️

a jak się załapaliście do badań?
Położną środowiskowa odwiedzała nas po porodzie 4 razy, fajnie się z nią rozmawiało, zostawała na herbatkę i tak na ostatniej wizycie podsunęła pomysł, po konsultacji z naszą znajomą pediatrą, udostępniliśmy nasze dane dr Korbal.

Były już zdjęcia rodzeństwa, one są takie wzruszające,
Moje "ciacho i ciasteczko" w marcu :)
Może też pokażecie starszaki 🥰🥰🥰
Plisss
20210318_080145.jpg

Wszystkie karmicie w nocy i tak się zastanawiam co z moją małą się dzieje?!😳 bo ona naprawdę 20-21 zasypia i nie budzi się w nocy, jest 7:15 i pomału zaczyna się kręcić
Nic z nią nie jest 😅 po prostu tyle śpi i to jest fajne 🙂 Jest na butli, więc to normalne, że może spać całą noc, przeważnie tak jest 😁

A czy wasze dzieciaki rano do jakiegoś momentu nie wykazują zainteresowania jedzeniem. Ja ostatnio to zmuszam mała do jedzenia, jest płacz, są krzyki, oczywiście wieczorem nadrabia i w nocy się pojawiają jakieś dziwne dodatkowe godziny jedzenia, po czym spi później 6h ciągiem

reklama
A czy wasze dzieciaki rano do jakiegoś momentu nie wykazują zainteresowania jedzeniem. Ja ostatnio to zmuszam mała do jedzenia, jest płacz, są krzyki, oczywiście wieczorem nadrabia i w nocy się pojawiają jakieś dziwne dodatkowe godziny jedzenia, po czym spi później 6h ciągiem
U mnie to raczej wieczorem spadek apetytu.

Do góry