• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2021

Właśnie też tak robię, dużo wygodniejsze niż zakraplanie solą fizjologiczną. Jak wogole póki co używam tylko zwykłej gruszki do nosa jak jest potrzeba🙈
Osobiście w disnemar mnie irytował bo pompka się zacinała chyba że miałam jakiś felerny egzemplarz. Ja osobiście polecam sterimar, ma jeszcze fajniejszą pompkę w formie spray.

reklama
Hehe my też o 7:)
Nie ma reguły na nasze bobasy:)
A odnośnie rękawiczek to byłam przed chwilą w 5 10 15 i kupiłam małej...jest promocja 50 % taniej więc mnie serce nie bolało🤣Najnormalniej mi szkoda dawać za rękawiczki tyle kasy:)
Nie ma ich na necie bo bym pokazała....:)
Wasze przynajmniej o 7 wstają, moja codziennie 6-6:30 a w tym tygodniu pobiła dama siebie, bo we środę wstała o 5:30, wczoraj 6, dzisiaj 5:40 🤯🥴 No ale też chodziła wcześniej spać, bo jak nie robiła drzemki od 13 to wieczorem była padnięta i we wtóre po szczepieniu była to zasnela już o 17:45 na noc 🤪 wczoraj 18:30 spała, dziś tak samo śpi od 18:30 bo od 13:30 nie robiła drzemki 🤪 znów jutro wstanie o 6, jak nie wcześniej 😭
Dziewczyny jak radzicie sobie z katarem u maluszków 🤔. Nosek zakraplamy, odciagamy katar, dajemy plasterek. Czy jeszcze w jakiś sposób idzie pomoc🤔. Dodam, że katar jest bardziej wodnisty i przezroczysty.
Ja mam ten sam problem, tzn u nas jest tak, że mała normalnie oddycha, nic jej nie cieknie z nosa, ale jak karmie ją piersią to starsznie charczy jej w nosie/gardle... I to tak od tygodnia. Codziennie 3 razy psikam jej solą morską w spray i aspiratorem wyciągam ten katarek, który jest w środku i też to takie wodniste, przezroczyste. I nie wiem jak to "wyleczyć".

Wasze przynajmniej o 7 wstają, moja codziennie 6-6:30 a w tym tygodniu pobiła dama siebie, bo we środę wstała o 5:30, wczoraj 6, dzisiaj 5:40 🤯🥴 No ale też chodziła wcześniej spać, bo jak nie robiła drzemki od 13 to wieczorem była padnięta i we wtóre po szczepieniu była to zasnela już o 17:45 na noc 🤪 wczoraj 18:30 spała, dziś tak samo śpi od 18:30 bo od 13:30 nie robiła drzemki 🤪 znów jutro wstanie o 6, jak nie wcześniej 😭

Ja mam ten sam problem, tzn u nas jest tak, że mała normalnie oddycha, nic jej nie cieknie z nosa, ale jak karmie ją piersią to starsznie charczy jej w nosie/gardle... I to tak od tygodnia. Codziennie 3 razy psikam jej solą morską w spray i aspiratorem wyciągam ten katarek, który jest w środku i też to takie wodniste, przezroczyste. I nie wiem jak to "wyleczyć".
P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Łączę się w bólu. Mój też szybko zasypia, o 19 ale wstaje nieraz nawet o 5 a tak to o 6 więc zaczynam się przyzwyczajać 🥴

reklama
Ja dzisiaj odważyłam się i dałam małej ugotowana na parze marchew. Serce waliło mi jak oszalale, gdy odgryzła kawałeczek... balam się, że może się zadławić... Marchewka szybko wylądowała w siateczce, uff... Ale co pomacała to jej 🥴
Takze zostajemy na etapie słoiczkow, jemy dwa razy dziennie póki co, i wszystko już jest. Warzywa, owoce, dania typu spaghetti, risotto, z mięskiem, z ziarnem itp. Jak tak Was poczytalam to stwierdzam, że wprowadzimy jeszcze kaszkę a raczej spróbujemy - może jej posmakuje 🤗
No i to jakiś piorun jest totalny!
Ona rano jak się budzi to jeszcze dobrze oczu nie otworzy a już chce się przemieszczać ⚡⚡⚡
Upodobała sobie wspinanie i włazi na mnie i prostuje nogi, staje na kolankach...

Popieram - Anastazja wygląda na więcej niż ma 💪
Fajnie dziewczyny, że się spotkałyście!

Wstawiam Wam mojego pioruna

Załączniki

• Screenshot_20211001_191342_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20211001_191342_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    215,8 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_20211001_200210.jpg
    IMG_20211001_200210.jpg
    309,9 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG-20210925-WA0015.jpg
    IMG-20210925-WA0015.jpg