MamM
Fanka BB :)
Moja ma, ale teraz jak nagle robi się jej chłodniej. Czka na zmianę temperatury, ale tyko w domu.Czy wasze maluchy dalej mają czkawki? Moja ma tak co jakiś czas że mamy dzień czkawki i z przerwami czka cały dzień![]()
Tak raz na 3 dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja ma, ale teraz jak nagle robi się jej chłodniej. Czka na zmianę temperatury, ale tyko w domu.Czy wasze maluchy dalej mają czkawki? Moja ma tak co jakiś czas że mamy dzień czkawki i z przerwami czka cały dzień![]()
no ja muszę mamy zapytać na bank pominęłam raczkowanieTeż wydaje mi się że to jest istotne i odpowiedź fizjo mnie trochę zdziwiła że niektóre dzieci omijają ten etap i wszystko jest z nimi ok.
Moja ma czkawkę i u nas to jest oznaką że coś jest w pampersieCzy wasze maluchy dalej mają czkawki? Moja ma tak co jakiś czas że mamy dzień czkawki i z przerwami czka cały dzień![]()
tak, mój ma. czasami porostu jak sobie czworak uje a czasami jak leży na brzuchu a czasem po jedzeniu. to jest kwestia naciskania na przeponę. Ja narazie obserwuje i tak mamy usg brzucha pod koniec ms to poproszę żeby sprawdzili czy z przeponą ok.Czy wasze maluchy dalej mają czkawki? Moja ma tak co jakiś czas że mamy dzień czkawki i z przerwami czka cały dzień![]()
no ja muszę mamy zapytać na bank pominęłam raczkowaniekręgosłupa gibkiego nie mam a i lekkoatletką też nie jestem a do tego słabo u mnie z koordynacją w terenie - jak nie raz byliśmy w górach zawsze na odwrót mówiłam jaką trasą wracać albo iść
![]()
to polecam tą stronę Link do: Dlaczego raczkowanie jest takie ważne? | Baby Spec Fizjoterapia dzieci i niemowląt Izabella MalaraMuszę poczytać w takim razie o tym, narazie staje na czterech ale ani myśli ruszyć, jak chce gdzieś iść to kładzie się na brzuch i pełza ale jak tylko podpełznie do czegoś to staje na kolana i potem na nogi
Przestudiowałam cała ich stronę dokładnie..córcia spała jak szalona to mogłam...szalonami nic ze skórą nie było, ale Mąż ciągle coś ma i widzi różnicę
zresztą już pisałam Pati że u małego też jest różnica tylko dla dzieci właśnie są z dopiskiem baby
Właśnie dzisiaj miałyśmy dzień czkawki....chyba z 5 razy miała...a już myślałam , że spokój z niąCzy wasze maluchy dalej mają czkawki? Moja ma tak co jakiś czas że mamy dzień czkawki i z przerwami czka cały dzień![]()
Ależ oczywiście, Nela to czkawkowa Dama, u niej dzień bez czwawki nie istniejeCzy wasze maluchy dalej mają czkawki? Moja ma tak co jakiś czas że mamy dzień czkawki i z przerwami czka cały dzień![]()
Bo takie maluchy nie boją się wysokości, krawędzi itd...mówię Wam zawału kiedyś dostanę. Kąpiemy dzisiaj małego i odkąd siedzi to lubi się bawić zabawkami w wodzie i patrzeć na stopy itd
M go wziąl na brzuszek (mam wrażenie że dzieci to urodzone pływaki) a ten siup za krawędź wygląda i chce wychodzić
M się tak przeraził, że stelarz wyleciał już do piwnicy. Mały będzie kąpany na konglomeracie. Czasami żałuje, że nie mam wanny
A wal to zauważyłam, że on jak gdyby nie boju się krawędzi no patrzy przed siebie a nie w dół, pod nogi![]()