Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, no zdjęcie the bestDziękujemy dla Was rowniez miłego wieczoru i kolejnych cudownych miesięcy
Mój właśnie się rodził o tym czasie❤
Niestety mój syn nie współpracuje dzisiaj w sprawie zdjęć więc najlepsze mamy takiE![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha, no zdjęcie the bestDziękujemy dla Was rowniez miłego wieczoru i kolejnych cudownych miesięcy
Mój właśnie się rodził o tym czasie❤
Niestety mój syn nie współpracuje dzisiaj w sprawie zdjęć więc najlepsze mamy takiE![]()
Ale czas leci
No ja się przymierzam do kupna tego mopu, ale muszę się zastanowić w jakim miesiącuHaha jaki urwiseki oczywiście z balonikiem
A mopem parowym laski lecimy z oknami raz dwa
Wiem co mówię, mam 12 dużych okien plus ogród zimowy cały przeszklony
Myję tylko te co mój fafel zapacka, z resztą czekam bo mam rusztowanie wokół całej chaty, ciągle dach reperują po gradobiciu![]()
hahahhaha u mnie to samoTak wszystkie nasze dzieciaczki są cudne
A jaki wyciamkany i oślinionyi oczywiście skarpety ponaciągane bo usiłował zdjąć
Na piżamkę rano ubieram mu kamizelkę, a wczoraj był z tatą do 14 to oczywiście tak długo w piżamkę bo tata nie odróżnia co jest czyma mama nie powiedziała
![]()
hahahaha ale ja nie powiedziałam, żeby nie myć zębówA to tu się akurat nie zgodzę. Ponieważ tak samo jak my dorośli jemy posiłki i osadza nam się osad na zębach, tak samo takim maluszkom po jedzeniu też się zbiera osad na zębach. Dlatego ważne jest by myć dzieciom, żeby ten osad usunąć i nie miały zepsutych zębówJasne, że genetyka też dużo daje, ale ona nie jest kwestią mycia zębów
![]()
Tak u mnie też, szczególnie to mycie z łaskihahahaha ale ja nie powiedziałam, żeby nie myć zębówjestem za tym, żeby myć.
to była tylko refleksja z moich obserwacji, że tak to się układa. Przykład: koleżanka ma dwoje dzieci, rok różnicy, córka dba o zęby, myje je dokładnie 3min z zegarkiem w ręku, 3xdziennie ale ma ciągle jakieś problemy z nimi; syn, myje z wielkiej łaski, nie zawsze 2xdziennie i zęby piękne, żadnych ubytków - a mają już 18 i 17 lat , ot taki paradoks![]()
Mam jeszcze młynek do kawy i używam go codziennie, który moi rodzice dostali w prezencie ślubnymJak powiedziałam Panu w sklepie ze pralka tylko 10 lat mi wytrzymała to Pan mi powiedział że miałam bardzo dobry egzemplarza ja taka wkurzona bo mamy sprzęty dłużej wytrzymywały
![]()
Patii, no tak Nelcia ma fajne pucunie teżA to ja dzisiaj ambitnie , bo zamierzam okna umyć jak N wróci z pracyPółtorej roku nie myłam okien ( N mył), bo najpierw w ciazy byłam a teraz pol roku nie miałam kiedy przy małej
Kurze powycierałam dziś tylko u małej w pokoju, bo przecież więcej nie mogę, bo maruda jedna mnie woła i musi mnie widzieć, a leżała na macie w swoim kąciku w salonie.
Dzien marudy dziś jest
Zobacz załącznik 1327227