Mary2094
Fanka BB :)
Tutaj dla przykładu akurat nie makaron a gruszka bo na śniadanie miałyśmy owsianke z jabłkiem i cynamonem, a dodatkowo pokroiłam jej do jedzenia gruszkę.I dajesz makaron w całości?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tutaj dla przykładu akurat nie makaron a gruszka bo na śniadanie miałyśmy owsianke z jabłkiem i cynamonem, a dodatkowo pokroiłam jej do jedzenia gruszkę.I dajesz makaron w całości?
Haha u nas by to nie przeszło kompletnieNo oczywiście, świderki np do rączki i dziecko je![]()
Chleba jeszcze nie dawałam powiem szczerze bo nie wiem na dobrą sprawę jaki jej dać bo w każdym jest shit jakich mało, a piec chleb w piekarniku gazowym to jedynie na maślanceHaha u nas by to nie przeszło kompletnieodruch wymiotny od razu i próba wyplucia i dławienie się. Dzisiaj jej dałam makitenki kawałeczek chlebka z masełkiem, bo patrzyła jak jem śniadanie, to wzięła do buzi i od razu akcja jakby miała się udusić, a miała to tylko na języku
musiałam palcem jej to wyciągnąć. Także, jeszcze nie gotowa
![]()
Jakos mam obawy czy da sobie rade z makaronem czy ryżem boje się czy się nie zadławi . Narazie daje jej sama słoiczki ale może sprobuje z bardziej stałymi pokarmamiNo oczywiście, świderki np do rączki i dziecko je![]()
Byliśmy wczoraj na kontroli i niestety nie ma narazie poprawyTo tak jak Bydgoszcz w której teraz mieszkam
A jak się czujecie?
No jak jej dasz trochę na spróbowanie normalnego chleba z piekarni to myślę, że się jej nic nie stanieChleba jeszcze nie dawałam powiem szczerze bo nie wiem na dobrą sprawę jaki jej dać bo w każdym jest shit jakich mało, a piec chleb w piekarniku gazowym to jedynie na maślance
Nie ma się czego bać serio. Tez byłam za przeproszeniem wystraszona jak jadła, ale ogólnie takie dziecko bardzo dobrze sobie z wszystkim radzi. Tylko trzeba pamiętać aby wszystko było miękkie, nie twarde.Jakos ma
Jakos mam obawy czy da sobie rade z makaronem czy ryżem boje się czy się nie zadławi . Narazie daje jej sama słoiczki ale może sprobuje z bardziej stałymi pokarmami
Po roku można podawać krowie. Tylko że butli nie musisz. Mleko może być z kubka, albo jogurt, twaróg, maślanka, kefir.Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest przy KP, jeśli po roku wracam do pracy i np. odstawiam pierś to dziecko musi mieć jeszcze jeden mleczny posiłek? Wtedy się podaje mm czy krowie czy jak to wygląda?
To może pomyśl o automacie do chleba?Chleba jeszcze nie dawałam powiem szczerze bo nie wiem na dobrą sprawę jaki jej dać bo w każdym jest shit jakich mało, a piec chleb w piekarniku gazowym to jedynie na maślance
Sama piekę już od lat, sporadycznie kupujemyNo jak jej dasz trochę na spróbowanie normalnego chleba z piekarni to myślę, że się jej nic nie stanieI tak kiedyś ten chleb będzie jadła, bo nie będziesz sama piekła
![]()
I teraz podsunęłaś mi bardzo dobry pomysłPo roku można podawać krowie. Tylko że butli nie musisz. Mleko może być z kubka, albo jogurt, twaróg, maślanka, kefir.
To może pomyśl o automacie do chleba?
Sama piekę już od lat, sporadycznie kupujemy![]()
Taki chlebek na zakwasie ma smak i jest zupełnie inny niż te piekarniowe. Choć mamy jedną sprawdzoną piekarnię gdzie chlebek jest dobry i tam kupujemy.
w BLW w odróżnić zakrztuszenie od zadławieniaJakos ma
Jakos mam obawy czy da sobie rade z makaronem czy ryżem boje się czy się nie zadławi . Narazie daje jej sama słoiczki ale może sprobuje z bardziej stałymi pokarmami