Mary2094
Fanka BB :)
A to nasza sesja pt. "Matka nie żartuj sobie... Prędzej zjem tę kartkę niż zrobisz mi sensowne zdjęcie"
Zobacz załącznik 1330721Zobacz załącznik 1330722
Ale uroczy kawaler ❤❤ ale jeszcze w miarę pozuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to nasza sesja pt. "Matka nie żartuj sobie... Prędzej zjem tę kartkę niż zrobisz mi sensowne zdjęcie"
Hahaha, no ja osobiście lubię filmy dla nastolatkówTo prawda, choć sama pamiętam, że miałam myśli samobójcze i rysowałam sobie cyrklem krwawe wzorki na rękach, tępymi igłami przebijałam uszy. W sumie teraz wiem, że to tez bylo samookaleczenie. A współcześnie dzieciaki mają raz, że dużo na głowie, dwa, że za dużo bodźców, a trzy presja ze strony rówieśników.
Jagoda się całe szczęście nie wstydzi, ale wątpię, że będzie o tym gadać. Ja zawsze jej mówiłam, że tak jak ortopeda jest od kości, nefrolog od nerek, neurolog od nerwów itp., tak psychiatra i psycholog jest od wyleczenia bałaganu w głowie.
Teraz coraz rzadziej to jest tabu, myślę, że to może być powod.
O, dobrze,że piszesz, mam w koszyku to wezmę ze dwie paczki
@Patii26 i w sumie Netflixa mamz powrotem, ale nie oglądam chwilowo Locke&Key, bo wpadłam po uszy w Glee. Stara baba a serial dla nastolatków![]()
Jak uśpię małą to Ci napisze bo nie pamiętam, ale są fajne, bo od razu łagodzą ból.Jakie to są tabletki to pojadę sobie kupić. Ogólnie cały dzień w maseczce chodzę już twarz mam sparowaną.
Melania cała mamusiaPatii wstawiła sesję z siódemka. My dziś trzymamy 8.
Aż strach pomyśleć co będzie dalej skoro już nie chcą współpracowaćAle uroczy kawaler ❤❤ ale jeszcze w miarę pozujebo mój mąż robił dziś zdjęcia to Nastka tyłem się obracała i taki był finał
![]()
I bardzo dobrze zrobiłaś po co nerwy sobie psućPrawda. Jeszcze dziś mama do mnie zadzwoniła i z pytaniem co je - mówię że pulpeta. To stwierdziła że się udusi. Stwierdziłam że nie mam czasu z nią rozmawiać i jak oddzwaniała już nie odebrałam. Jak mam słuchać złotych rad to podziękuję. A pulpetami się nie udusiła, bardziej dziś się bałam jak jadła gofra bo myślałam że nim sobie krzywdę zrobi, ale załączył się jej odruch wymiotny i sama wypluła.
Hahaha, no ja osobiście lubię filmy is eriake dla nastolatkówGlee akurat po opisie mi się pasuje
![]()
Jak uśpię małą to Ci napisze bo nie pamiętam, ale są fajne, bo od razu łagodzą ból.
Ja bym na Twoim miejscu nie chodziła w maseczce, tylko sobie szkodzisz. Ciągłe chodzenie w maseczce może spowodować problemy z układem oddechowym. Przecież nie masz anginy ani grypy. Poza tym tak czy siak, jak mała ma się zarazić to się zarazi. A w Twoim mleku ma Twoje przeciwciała
Melania cała mamusiaSłodka
![]()
Anastazja dzisiaj jak chciałam zrobić jej ładne zdjęcia, no nie da radyAż strach pomyśleć co będzie dalej skoro już nie chcą współpracowaćJasiek dał sobie zrobić zdjęcie tylko dlatego że pozwoliłam mu chwilę pomemlać kartke
![]()
Ale blondynekA to nasza sesja pt. "Matka nie żartuj sobie... Prędzej zjem tę kartkę niż zrobisz mi sensowne zdjęcie"
U nas też dzisiaj chrupki i super mu szło za to marchewkę z premedytacją rozgniatał i rzucał na podłogęI bardzo dobrze zrobiłaś po co nerwy sobie psućmoja próbowała dzisiaj chrupka kukurydzianego i dała sobie świetnie radę
i jutro wchodzą placki z dyni
![]()