Mary2094
Fanka BB :)
Tak rozładowuje swoje emocje również te negatywne, humoremMary, skąd u Ciebie tyle energi na wszystko
No co wpis to leżę i płaczę
Poczucie humoru bomba.
Będziemy Ci płacić za terapię śmiechem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak rozładowuje swoje emocje również te negatywne, humoremMary, skąd u Ciebie tyle energi na wszystko
No co wpis to leżę i płaczę
Poczucie humoru bomba.
Będziemy Ci płacić za terapię śmiechem![]()
Kochana, my tak samomy już zaczęliśmy życie o 4.30 z pobudką o pierwszej nie ma czasu na spanie, trzeba raczkować i pełzaćczy ktoś już nam towarzyszy?
![]()
O u nas identykoA dokąd na Pomorze się wybieracie? My tez ateiści, ale święta spędzamy, z tym, że bez otoczki religijnej, w domu jak jesteśmy sami to nawet opłatkiem się nie dzielimy, dzielimy u tesciów albo u mojej mamy tylko (szczerze nigdy nie lubiłam tej tradycji).
Wagę ma spoko, grunt, że przybiera. Mój ostatnio 400 g na miesiąc to pediatra stwierdził, że trochę przymało ale ogólnie wagę ma 8700.O matko współczuję bólu. Mnie już dawno jajniki nie bolały, więc masakra.
A jeżeli chodzi o młodą, to stwierdzam że chyba się za bardzo w kuchni urabiam, a ona 3/4 tego nie je. Znow teraz bawi się w rzucanie psu jedzenia. Trochę banana zjadła i tak siedzimy sobie..
Martwi mnie młodej przybieranie, a raczej to że bardzo minimalnie przybiera. Wczoraj ważona ma 8,3kg.
Ale ona mi przybrała może z 200gWagę ma spoko, grunt, że przybiera. Mój ostatnio 400 g na miesiąc to pediatra stwierdził, że trochę przymało ale ogólnie wagę ma 8700.
Mieszkamy blisko Słupska, jakby któraś była w okolicach to dajcie znać wcześniej, zrobię jakies niedobre ciachoDo Gdańska.
A Wy karoo-kp, gdzie tak konkretniej mieszkacie?
No to fakt przymało trochę na miesiąc, mój pediatra to był już kazał krew badać ale on to nadgorliwy trochę jest. Wydaje mi się, że teraz to już każde dziecko w swoim tempieAle ona mi przybrała może z 200g![]()
A ja kocham te tradycje, kolędy lecą od rana do wieczora i głęboko wierzę w Boga.Tez nie lubię tej tradycji bo życzenia są sztuczne. I zazwyczaj brzmią "zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy- nawzajem"![]()
Badać będziemy krew teraz i zobaczymy co gastro nam powie. Bo ostatnio krew była ok i mocz.No to fakt przymało trochę na miesiąc, mój pediatra to był już kazał krew badać ale on to nadgorliwy trochę jest. Wydaje mi się, że teraz to już każde dziecko w swoim tempie![]()
Siostra mojego męża mieszka w Słupsku, jak będziemy w odwiedzinach to się odezweMieszkamy blisko Słupska, jakby któraś była w okolicach to dajcie znać wcześniej, zrobię jakies niedobre ciacho![]()