MamM
Fanka BB :)
Marcelina też już czworakuje???To wiele wyjaśnia, bo nigdy nie zdążę zobaczyć, dopiero dziś mi się udało
My też pozdrawiamy choć z mongolskimi oczamo (zwłaszcza z jednym)Zobacz załącznik 1332745
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marcelina też już czworakuje???To wiele wyjaśnia, bo nigdy nie zdążę zobaczyć, dopiero dziś mi się udało
My też pozdrawiamy choć z mongolskimi oczamo (zwłaszcza z jednym)Zobacz załącznik 1332745
Matko, chyba tylko mój tu nie raczkujeMarcelina też już czworakuje???
Właśnie Mary na roczek albo już nawet święta obowiązkowo musisz ją zabrać do fryzjerajakie Nastka już ma włosyniedługo fryzjer
biedulkana szczęście marudzenie nie trwa wiecznie i napewno jutro będzie lepiej
![]()
Nie no moja "stara" lutowa Melania też nie, a dziś dopiero usiadłaMatko, chyba tylko mój tu nie raczkuje![]()
Mój też nieMatko, chyba tylko mój tu nie raczkuje![]()
Mój nie raczkuje i nie siedzi..ale za to jak pompki trzaskaNie no moja "stara" lutowa Melania też nie, a dziś dopiero usiadła![]()
Mój jeszcze nie siada ,właśnie czy któryś dzieciaczek może tak miał albo ma że raczkuje a nie siada? Chociaż Od kilku dni zauważyłam, że z pozycji na czworakach próbuje usiąść na pupę tylko nie wie co ma zrobić z rączkamiCzajo, pisałyśmy o marudzeniu i o skoku, no to mam: dziś 2 ząb i Melania nagle sama siada, jakby nigdy nic, siada sobie jak stara ni z tego ni z owego. Wesoła, zadowolona, jak ręką odjął nie marudziła dziś nic.
I tu pytanie ?
W jaki sposób Wasze siadają?
Widziałam jak siada Anastazja (całe wieki temu już to robiła) I to wyglądało zupełnie inaczej niż moja. Melania z pozycji czworaków siada na pupę rozsuwa kolanka I przesuwa stópki zza siebie do przodu. Dorosły w życiu by tego nie zrobił.
A jak Wasze?
Ciekawi mnie, który sposób częściej nasze marcowe dzieci wybierają?
Faktycznie
Nie dawałam jej ostatecznie kolacji, dałam wodę i mleko i powinna się odblokować.no ja banana unikam daje tak z 1/3 max na tydzień
z jajkiem to samo tak jedno n a tydzień a i tak mały lubi najbardziej żółtko
ja bym nie dawała szczerze czopka dopiero po tyg
możesz spróbować dać też Śliwki suszonej tylko nie na noc![]()
Na siedzenie też jeszcze czekamy.... Ogólnie zapisałam już młodego na zajęcia rehabilitacyjne, w piątek kończy 8 m-cy więc już się trochę martwię. Choć niby widełki co do raczkowania i siadania są dość rozpięteNie no moja "stara" lutowa Melania też nie, a dziś dopiero usiadła![]()