Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie, każda może tu wyrazić swoje zdanie tylko ważne aby się wzajemnie nie atakować i nie używać tzw. mowy nienawiści. Co do uchodźców to mam mieszane uczucia. Jest mi tak zwyczajnie po ludzku żal tych kobiet z dziećmi, z drugiej strony wpuszczanie wszystkich też jest kiepskim pomysłem... Myślę, że rozwiązanie tego będzie bardzo trudne. Co do Izy z Pszczyny to ryczałam strasznie gdy obejrzałam materiał. Na pewno jest to wina lekarzy ale myślę, że ustawa antyaborcyjna przyczyniła się do olania przez nich tematu i wiele jeszcze może być takich sytuacji. Ja się tylko cieszę, że więcej dzieci mieć nie będę i nie muszę już w tym kraju zachodzić w ciążęMyślę że żadna z nas nie chce tu wykluczać z tego forum nikogo kto ma inne zdanie czy poglądy na jakiś temat. Nie jest to forum polityczne... Każda z nas jest inna i ma jakąś tam wizję świata..podejście do życia..Głównym celem tego forum jest dzielenie się spostrzeżeniami, radami dotyczącymi naszych maluszków a nie ocenianie poglądów innych mam. Jeśli ktoś chce wyrazić swoje zdanie na jakiś "ważny" temat to ma do tego prawo
no to duży chłopakDziś pierwszy raz byłam z małym na zajęciach u fizjo. Ogólnie super babka. Pierwsze co to powiedziała, że chyba pierwszy raz widzi tak duże, w sensie długie dziecko i młody wyglądał jej na 10, 11 m- cy. Obejrzała go na golasa, poruszała tym i tamtym i rzeczywiście Julcio przez swój wzrost angażuje słabo mięśnie brzucha, przez co nie siada i nie przyjmuje pozycji czworaczej. Mamy teraz codzienne zajęcia, będzie też oklejany specjalnymi taśmami, które podobno działają cuda. Oprócz tego pokazała jak prawidłowo podnosić, nosić itp. Ogólnie NFZ a podejście superMam nadzieję, że zajęcia szybko przyniosą efekty
![]()
No właśnie jutro na próbę babka naklei mu na małej powierzchni skóry aby zobaczyć czy nie będzie uczuleniano to duży chłopak
kinesiotaiping? jeżeli tak uważaj na skórę Julka u mnie Stasiek dostawał od nich krostek najpierw na barkach potem na rękach bo one pomagają bardzo ale niestety taki minusik![]()
Dokładnie, każda może tu wyrazić swoje zdanie tylko ważne aby się wzajemnie nie atakować i nie używać tzw. mowy nienawiści. Co do uchodźców to mam mieszane uczucia. Jest mi tak zwyczajnie po ludzku żal tych kobiet z dziećmi, z drugiej strony wpuszczanie wszystkich też jest kiepskim pomysłem... Myślę, że rozwiązanie tego będzie bardzo trudne. Co do Izy z Pszczyny to ryczałam strasznie gdy obejrzałam materiał. Na pewno jest to wina lekarzy ale myślę, że ustawa antyaborcyjna przyczyniła się do olania przez nich tematu i wiele jeszcze może być takich sytuacji. Ja się tylko cieszę, że więcej dzieci mieć nie będę i nie muszę już w tym kraju zachodzić w ciążę![]()
Z Twoją wypowiedzią zgadzam się w 100%...Dokładnie, każda może tu wyrazić swoje zdanie tylko ważne aby się wzajemnie nie atakować i nie używać tzw. mowy nienawiści. Co do uchodźców to mam mieszane uczucia. Jest mi tak zwyczajnie po ludzku żal tych kobiet z dziećmi, z drugiej strony wpuszczanie wszystkich też jest kiepskim pomysłem... Myślę, że rozwiązanie tego będzie bardzo trudne. Co do Izy z Pszczyny to ryczałam strasznie gdy obejrzałam materiał. Na pewno jest to wina lekarzy ale myślę, że ustawa antyaborcyjna przyczyniła się do olania przez nich tematu i wiele jeszcze może być takich sytuacji. Ja się tylko cieszę, że więcej dzieci mieć nie będę i nie muszę już w tym kraju zachodzić w ciążę![]()
Każdy tutaj może mieć odmienne zdanie i to jest super....bo to jest forum...każda z nas może wyrazić swoje zdanie i myślę , że to jest fajne....możemy się z tym zgodzić lub nie...Miałam nie zabierać głosu w sprawach w których mam odmienne zdanie ale teraz na granicy haos. Wezwali mojego kolegę do obrony granic a wy mówicie wpuszczać bo małe dzieci. Ja jak oglądam wiadomości to widzę glownei młodych chłopaków z telefonami w rękach. Jeżeli tak wyobrażacie sobie sytuację żeby przyjmować wsyztskcih o dawać schronienie to przygarnijcie uchodźcę do siebie do swoich malutkich dzieci, nie sądzę żeby któraś z Was to zrobiła. Cieszę się że ktoś broni granic i mam nadzieję że będę mogła spać spokojnie ze wojny nie będzie a mi mieszkającej na odludziu uchodzca nie wtargnie do domu. Druga sprawa dotyczy ustawy o aborcji każdy krzyczy że wina PiS-u że ta 30-layka nie żyje, To Wina lekarza który pewnie spał na dyżurze w ustawie jasno jest że jeśli zagraża życiu matki można przerwać ciążę. Pani adwokat wypowiadała się że nie wie czemu tego nie zrobili. Najpierw trzeba doczytać. Jeżeli moje zdanie i opinia was gorszy odejdę z tego forum. Ale najpierw zacznijcie słuchać i czytać a potem oddajcie 500 plus i przestańcie głosować na PiS.
Świetne podejście ❤ Zobaczysz jak moment wszystko będzie łapał, bo takie dzieci potrzebują czasem pokazać im jak to wszystko wygląda, i ledwo się obejrzysz a wszystko będzie robić.Dziś pierwszy raz byłam z małym na zajęciach u fizjo. Ogólnie super babka. Pierwsze co to powiedziała, że chyba pierwszy raz widzi tak duże, w sensie długie dziecko i młody wyglądał jej na 10, 11 m- cy. Obejrzała go na golasa, poruszała tym i tamtym i rzeczywiście Julcio przez swój wzrost angażuje słabo mięśnie brzucha, przez co nie siada i nie przyjmuje pozycji czworaczej. Mamy teraz codzienne zajęcia, będzie też oklejany specjalnymi taśmami, które podobno działają cuda. Oprócz tego pokazała jak prawidłowo podnosić, nosić itp. Ogólnie NFZ a podejście superMam nadzieję, że zajęcia szybko przyniosą efekty
![]()