reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Też to czytałam 🙂 Fakt, że Auqa Wipes są drogie ale ja i tak używam głównie bawełnianych dużych wacików więc kupuje przeważnie te. Miał też Baby Dream 99% i były również spoko.
Ja tam przez krótki czas używałam wacików z wodą do przemywania i mnie nerw brał. Jeszcze cena tych wacików jest super bo po 6 zł (jedynie wacikami z wodą przemywam małej twarz) w cenie mam paczkę chusteczek właśnie tych aqua whipes.

reklama
Też to czytałam 🙂 Fakt, że Auqa Wipes są drogie ale ja i tak używam głównie bawełnianych dużych wacików więc kupuje przeważnie te. Miał też Baby Dream 99% i były również spoko.
Ja właśnie też zwykłe waciki nasączam wodą z kranu i myję, tych kupnych to na wyjazdy i w szpitalu więc dopiero 3 paczkę kupiłam😉
Ja tam przez krótki czas używałam wacików z wodą do przemywania i mnie nerw brał. Jeszcze cena tych wacików jest super bo po 6 zł (jedynie wacikami z wodą przemywam małej twarz) w cenie mam paczkę chusteczek właśnie tych aqua whipes.
O zgadzam się cena tych wacików to przesada w porównaniu do tych nasączanych 😅ale czasem jakaś promocję na allegro znajdę

To co napisałaś jest piękne i takie prawdziwe ❤️ A Majka i Maks to widać, że najlepsi przyjaciele 🥺🥰

Jejku, jak ja czytam co Wy dzieciom już podajecie, jakieś placuszki, dania gotujecie itp to aż mi głupio, że ja tylko słoiczki małej podaje 😂 No ale jakbym zrobiła placuszki to by zjadła tylko pewnie 1/4 z placka albo nic bo to stała konsystencja. Także musimy jeszcze poczekać troszkę 😁
Nie tylko Ty.. moja też gardzi innymi daniami, słoiczki najsmaczniejsze 🙆‍♀️

Ale dziś u nas cichutko na forum 😃
Moje dziecię właśnie ma drzemkę.. zapowiada się ciekawy wieczór 😂
No to nieźle 😆 My dziś na obiedzie u znajomych. Młodemu wypadła drzemka akurat u nich i długo zasypiał bo w nowym miejscu wszystko chciał oglądać i krótko spał więc jak teraz zasnął to liczę, że ładnie pośpi 😁
Wiem, że tam sporo z was zamawia dla dzieci w Sinsay. Mam pytanie- jak wypada ich rozmiarówka? Jakaś zaniżona, zawyżona czy normalnie zamawiać?🙂

Moja również wciąż słoiki, chrupki kukurydziane i woda. Do placków, gofrów i kawałków jeszcze nam daleko...
A mój dziś u znajomych zjadł ziemniaki polane rosołem z marchewką, rozgniecione widelcem- wszystko swojskie. Bardzo mu to smakowało. Rano też z mojego talerza chwytał za jajo sadzone i zjadł trochę żółtka. I w sumie stwierdziłam, że muszę częściej dawać mu coś takiego, co my jemy oczywiście przed przyprawieniem. Na razie to mój też zjada ugotowane dla niego zupki plus słoiczki.

No to nieźle 😆 My dziś na obiedzie u znajomych. Młodemu wypadła drzemka akurat u nich i długo zasypiał bo w nowym miejscu wszystko chciał oglądać i krótko spał więc jak teraz zasnął to liczę, że ładnie pośpi 😁
Wiem, że tam sporo z was zamawia dla dzieci w Sinsay. Mam pytanie- jak wypada ich rozmiarówka? Jakaś zaniżona, zawyżona czy normalnie zamawiać?🙂
Z sinsay nie pomogę zraziłam się i nie bardzo tam kupuję.
Jak byłam w ciąży to kupiłam tam pajace i były jakieś dziwne...w barkach wielkie okrutnie a nóżek wsadzić nie mogłam a moja ma nóżki szczuplutkie.
edit:Chociaż mam w sumie jedną bluzę i jest rozmiar zgodny z tym co nosi więc tylko tyle mogę pomóc:)

reklama
A proszę dziewczyny artykuł o chusteczkach nasączanych wodą ....można poczytać i znaleźć zamienniki tych droższych:)
No ja od początku używam Babydream właśnie, miałam etap z wacikami a ostatecznie wolę młodą po kupie po prostu wsadzić pod kran.

Do góry