reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja już chyba nigdy nie urodzę... Na kontroli wszystko wyglądało dobrze, dzidziuś rośnie, ma wystarczająco wód.
Szyjka otwarta na 1 cm czyli nic, główka zeszla niemal całkiem w dół. Zrobila mi masaż szyjki. Może to jakoś przyspieszy akcję 🙏 Lekarka umówiła mnie na wywoływanie porodu na czwartek... 😭 Tyle jeszcze muszę czekać.
Mam dość

reklama
Gratulacje🙂 Życzę dużo sił i zdrowia dla was obu🙂
Dziękujemy ❤️
Gratulacje❤️ Jaj Wam dobrze, ze już jesteście razem i masz zdrowa córeczkę. Na bolące brodawki położna polecała mi kompresy multi-mam. Przyjaciółka tez je chwaliła.
dziękuje ! Dziś je wypróbuje to dam znać ☺️
❤️
@Nicky95
Gratulacje urodzenia zdrowej dziewczynki 🌷🥰🥰
@Dodik2022
Tak tutaj właśnie jest w NO, że czekają do 11 dnia po tp chyba że są przesłanki by rozwiązywać wcześniej.
Ja dziś mam 8 dzień po tp i już naprawdę nie wyczekam dłużej... 😶
Dziękuję 🥰

Ja już chyba nigdy nie urodzę... Na kontroli wszystko wyglądało dobrze, dzidziuś rośnie, ma wystarczająco wód.
Szyjka otwarta na 1 cm czyli nic, główka zeszla niemal całkiem w dół. Zrobila mi masaż szyjki. Może to jakoś przyspieszy akcję 🙏 Lekarka umówiła mnie na wywoływanie porodu na czwartek... 😭 Tyle jeszcze muszę czekać.
Mam dość
Trzymam mocno kciuki żeby jednak akcja zaczęła się sama. Dla pocieszenia powiem, że u mnie na wizycie 16.03 w ogóle nie było rozwarcia, a głowa była nisko ale w kierunki spojenia łonowego, a nie kości krzyżowej. Dostałam skierowanie na indukcję. Też byłam załamana. A dwa dni później wieczorem zaczęło się, mimo że nic na to nie wskazywało. Ba ! Kładłam się z myślą, że dobrze że to nie dziś bo potrzebuje się wyspać.
Trzymam za was kciuki ❤️

Mam dość
Trzymam kciuki, żeby akcja zaczęła się sama. Może nie będziesz musiała czekać do czwartku :) a jak się ogólnie czujesz?

@Staraczka1990
Hej, czuję się dobrze. Psychicznie się trochę męczę. Boję się, że coś się może stać z dzieckiem... No i już zaczynam wątpić w to, że jeszcze urodzę....
Bardzo bym chciala, żeby coś się rozpoczęło 🙏🙏
Jak tam u Ciebie? Masz termin na końcówkę marca, tak?

Mam dość
u mnie na takim etapie, po terminie masaz szyjki zawsze działał cuda. Rodzilam dzien/dwa po takim masażu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry