Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dzisiaj badanie połówkowe i okazało się, ze jest ułożenie główkowe. Zdziwiłam się czy to nie zbyt wcześnie, a pani powiedziała, że zupełnie nie - jeszcze dziecko ma dużo miejsca, może dzisiaj być tak, jutro inaczej, a może tez już tak zostać do poroduale to żaden kłopot, jak lubi wisieć do góry nogami, to kto jej broni?
![]()
Na tym etapie może codziennie zmieniać pozycje także jutro może być zupełnie odwrotnieHej dziewczyny, ułożenie główkoweczy to nie za wcześnie…
U mnie od 16tyyg jakos była główkowo ułożona też byłam na początku przerażona, dopiero teraz nie dawno w 22tyg ułożyła się miednicowo dupką w dółHej dziewczyny, ułożenie główkoweczy to nie za wcześnie…
U mnie położenie główkowe od 15 tygodnia. Obecnie 24+6 i dalej główka w dółJa dziś po prenatalnych Kasia, mi tez 21tc i ułożenie główkowe. Już lekko zwariowałam, ze to za wczesnieji tysiąc myśli
Ja nie myślę o tym, szkoda mi trochę pieniędzy na to ale w Warszawie niektóre szpitale mają opcje wykupienia położnej. Ja ostatnio czytałam, że któryś warszawski szpital jeżeli po CC chcesz mieć położną przez dobę przy sobie to 500 zl.czy ktoś z Was myśli o tym aby mieć przy porodzie prywatna polozna? Czy szpitale państwowe się na to godzą? Macie jakieś informacje na ten temat
Ciekawa jestem jak to jest w mniejszych miastach czy są takie możliwości i oczywiście kosztyJa nie myślę o tym, szkoda mi trochę pieniędzy na to ale w Warszawie niektóre szpitale mają opcje wykupienia położnej. Ja ostatnio czytałam, że któryś warszawski szpital jeżeli po CC chcesz mieć położną przez dobę przy sobie to 500 zl.