Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem z okolic Katowic więc mamy do siebie spory kawałek. Póki co jeszcze nie wiem czy szpitale godzą się na położna z zewnątrz czy jeśli prywatna to tylko z personelu danego szpitala. Nie zdecydowałam jeszcze gdzie rodzę, dopiero na kolejnych wizytach będę ten temat poruszać z lekarka i wtedy też zacznę robić rozeznanie w temacie prywatnej opieki. Jak będę coś wiedzieć to dam znaćMi też wyskoczyło że bielsko biała prywatny szpital najbliżej a to dość spory kawałek odemnie ja z okolic Krapkowic, więc jak wczoraj szukałam w okolicy nic nie znalazłam, też mi przeszło przez myśl aby rodzic w prywatnym. Ale bardziej też myślę o prywatnej położnej, wiesz coś może czy szpital państwowy godzi się na prywatna polozna? Może jak jesteś z okolicy masz jakąś położna do polecenia?
Ok dzięki.Ja jestem z okolic Katowic więc mamy do siebie spory kawałek. Póki co jeszcze nie wiem czy szpitale godzą się na położna z zewnątrz czy jeśli prywatna to tylko z personelu danego szpitala. Nie zdecydowałam jeszcze gdzie rodzę, dopiero na kolejnych wizytach będę ten temat poruszać z lekarka i wtedy też zacznę robić rozeznanie w temacie prywatnej opieki. Jak będę coś wiedzieć to dam znać
Ja wypiłam wszystko na razSiedzę właśnie na krzywej. Pierwsze pobranie za mną. Glukozę miałam cytrynową, smak całkiem całkiem ale ilość do wypicia mnie przeraziła. Na szczęście się udało wypić wszystko w nieco ponad 2 min![]()
Ja to wzięłam na 4 razyJa wypiłam wszystko na razna jednym wdechu
![]()
Ja to praktykowałam kiedyś jakieś zatykanie nosa, że może pomożeJa wypiłam wszystko na razna jednym wdechu
![]()
ja tez tak robilamJa wypiłam wszystko na razna jednym wdechu
![]()
u mnie 24+5 ale też już myślę o końcuja tez tak robilam
Dziewczyny zaczynam 27 tydzien. Jak to leci. Za tydzien mam wizyte. Pewniej junior juz ponad kilogram wazy![]()