reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Super wieści! Ja będę prowadziła ciążę prywatnie u mojego ginekologa i zastanawiam się czy nie prowadzić rownolegle też w medicoverze ze względu na skierowania i możliwość wykonywania badań jak i tak mam pakiet 😅
Właśnie tez sie zastanawiam czy nie wkręcić się w pakiet medyczny u męża w pracy, tylko pytanie czy nie kręcą nosem lekarze na takie rozwiązania...

reklama
Właśnie tez sie zastanawiam czy nie wkręcić się w pakiet medyczny u męża w pracy, tylko pytanie czy nie kręcą nosem lekarze na takie rozwiązania...
A w Medicover nie przyjmują skierowań od lekarzy zewnętrznych? Kiedyś gdzieś taką opcję słyszałam, ale nie wiem jakich skierowań to dotyczy ;)

A w Medicover nie przyjmują skierowań od lekarzy zewnętrznych? Kiedyś gdzieś taką opcję słyszałam, ale nie wiem jakich skierowań to dotyczy ;)
Oj, ja nie mam pojęcia jak to jest właśnie. Dobrze by było gdyby byli chętni na realizację tego co inny lekarz zleci , ale pewnie różnie z tym bywa.

Wstaje a tu same dobre wieści. Super! Ja dziś po 16 mam USG, mam nadzieję, że coś będzie widać, bo przez moje nieregularne miesiączki to myślę że nie będzie widać za wiele, chociaż betę na dziś powinnam już mieć około 7 tysięcy to może jest szansa.
Dziś idę z ubezpieczenia a jutro na NFZ mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, trzymajcie kciuki 🤞🏻

Wstaje a tu same dobre wieści. Super! Ja dziś po 16 mam USG, mam nadzieję, że coś będzie widać, bo przez moje nieregularne miesiączki to myślę że nie będzie widać za wiele, chociaż betę na dziś powinnam już mieć około 7 tysięcy to może jest szansa.
Dziś idę z ubezpieczenia a jutro na NFZ mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, trzymajcie kciuki 🤞🏻
Trzymam kciukasy, ja też mam jutro wizytę:)

Nie musisz prowadzić ciąży w Medi, żeby dostawać skierowania na darmowe badania. Wystarczy się umawiać na czacie z ginekologiem albo położną, wgrać skan zaleceń od prowadzącego i Medi wtedy bez problemu wystawia skierowania.
Ha też mam medicover, słyszałam wczoraj od koleżanki, że raz na kwartał zwracają do 500 zł za lekarzy, których się ma w pakiecie a poszło się prywatnie :)

reklama
Do góry