Mamanaluziexoxo
Moderator
Dobra dziewczyn zrobiłam wstępną listę dziewczyn, które się po prostu udzielają. Jeżeli kogoś pominęłam proszę się zgłosić i potrzebujemy jeszcze jednego admina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś na liście więc będziesz dodanaHej Dziewczyny! Ja dziś pół nocy nie spałam. Jej, czekanie od wizyty do wizyty to katorga. I myślenie: czy wszystko będzie dobrze? Mój ginekolog akurat rozpoczął urlop zaraz po mojej pierwszej wizycie i kolejną mam dopiero 28 sierpnia. No zwariuje chyba. Dziś rozpoczynam 10 tydzień. Jednak czuję się ok, nie dzieje się nic niepokojącego, więc muszę czekać cierpliwie. Cieszę się, bo dziś mam spotkanie z koleżankami i mam zamiar im powiedzieć o ciąży, żeby wiedziały dlaczego we wrześniu nie spotkamy się w pracy. Co do grupy to rozumiem, że za późno dołączyłamPostaram się wykazać zaufaniem i może w przyszłości mnie dodacie też! Miłego dnia!
O matko, to aż tyle tego nie miałamDzisiaj jak wchodziłam pod prysznic aż pociekło mi po udach tyle tego ale chyba już jaśniejsze![]()
Ja mam wizytę we wtorek po 3 tygodniowej przerwie i dla mnie te początki ciąży są przedziwne. Niby to dziecko w brzuchu jest i mam nadzieję, że się rozwija (nieprzemijające objawy sugerują, że tak), ale każda wizyta to jakiś ścisk w gardle, czy wszystko na USG będzie dobrze.Hej Dziewczyny! Ja dziś pół nocy nie spałam. Jej, czekanie od wizyty do wizyty to katorga. I myślenie: czy wszystko będzie dobrze? Mój ginekolog akurat rozpoczął urlop zaraz po mojej pierwszej wizycie i kolejną mam dopiero 28 sierpnia. No zwariuje chyba. Dziś rozpoczynam 10 tydzień. Jednak czuję się ok, nie dzieje się nic niepokojącego, więc muszę czekać cierpliwie. Cieszę się, bo dziś mam spotkanie z koleżankami i mam zamiar im powiedzieć o ciąży, żeby wiedziały dlaczego we wrześniu nie spotkamy się w pracy. Co do grupy to rozumiem, że za późno dołączyłamPostaram się wykazać zaufaniem i może w przyszłości mnie dodacie też! Miłego dnia!
Haha, mgła ciążowa się włączyła. Czytałam, ale nie widziałamJesteś na liście więc będziesz dodana![]()
I na każdym etapie coś innego. Najpierw, czy pojawi się zarodek, później, czy będzie serduszko, później, czy nie przestanie bić, czy wykształciły się nóżki i rączki, czy z łożyskiem ok, czy przepływy ok, wody i tak można wymieniaćHaha, mgła ciążowa się włączyła. Czytałam, ale nie widziałam. Dzięki.
BEJ* - no właśnie ja też tak sobie tłumaczę, że objawy są, więc jest ok.
A potem do 18stki albo i dłużej tez się martwiszI na każdym etapie coś innego. Najpierw, czy pojawi się zarodek, później, czy będzie serduszko, później, czy nie przestanie bić, czy wykształciły się nóżki i rączki, czy z łożyskiem ok, czy przepływy ok, wody i tak można wymieniać![]()
Ja mam to samo…I na każdym etapie coś innego. Najpierw, czy pojawi się zarodek, później, czy będzie serduszko, później, czy nie przestanie bić, czy wykształciły się nóżki i rączki, czy z łożyskiem ok, czy przepływy ok, wody i tak można wymieniać![]()