Wreszcie chwila oddechu....
Myszki śpią, a ja oglądam dogrywkę meczu i rozpakowuję zakupy:-). Chyba zacznę Mężusia częściej puszczać na firmowe wyjazdy, hehe

Muszę przyznać, że dzionek minął mi szybciutko, a zakupy były wyjątkowo udane!

Obkupiłam dzisiaj moje dziewczynki: Zuzia dostała nowe sandałki i balerinki, kapelusik na lato i majtaski na basen, a dla Martynki kupiłam sukienusię na chrzciny+ sweterek oraz sukienkę na weselisko, które mamy za tydzień!:-) Ale najbardziej cieszę się z tego, że w końcu kupiłam buty na wesele - postawiłam na ładną pogodę i kupiłam sandałki na obcasie, takie z samych paseczków, połączonych kółeczkami!

W życiu nie miałam bardziej wygodniejszych butów na nogach - mam nadzieję, że przetańczę w nich całą noc, hehe

:-)
Mrowa1 jeśli chodzi o same wyprzedaże to owszem już są, ale wszystko zależy od sklepu. Dla przykładu w Zarze przecenione jest dosłownie wszystko (nawet skarpetki czy spineczki) i towar jest już dość przebrany. W Promodzie mam wrażenie, że przecenili rzeczy, które słabo schodzą, bo np. najfajniejsze sukienki są nadal w starej cenie. Z kolei w H&Mie mało co jest przecenione, ale za to pojawiają się powoli nowe, jesienne rzeczy

. Kupiłam Martynce kilka fajowych ciuszków - może jutro cyknę fotkę to Wam podeślę.
Skaba1 faktycznie szkoda, że na siebie nie wpadłyśmy skoro byłyśmy w tym samym czasie w Silesi i to nawet w tym samym sklepie... Nasze córcie miałyby okazję się poznać, hehe

Ale co się odwlecze, to nie uciecze;-) ! Jak będziesz następnym razem na zakupach, albo będziesz załatwiać coś do domku, to daj znać i jak tylko będę w domu to umówimy się na kawkę

!
Co do kupek to u nas już standard, że Martynka robi je co dwa, trzy dni i nie jest z tego powodu w ogóle marudna...

A przesypia pięknie całą noc w łóżeczku, natomiast w dzień zawsze jedna drzemka jest na spacerku (ok. 2-3 godzin), a druga zawsze w domku w łóżeczku;-)! No i oczywiście uwielbia spać w samochodzie

!