Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) całe rano troszke marudny ale w koncu przewinęłam nakramiłam ile chciał (czyli niewiele) odłożyłam do gondoli, wsadziłąm smoka w dziub i przykryłam twarz pieluszką (ostatnio tak najszybciej zasypia);-)mam sotsowne zdjecia to wkleje po połudnu na odpowiedni wątek - mnie to smieszy, moją mamę przerażą (bo się udusi) a Oliwia się dziwi gdzie Marcelek ma głowę bo na pierwszy rzut oka nie bardzo wiadomo

Co do dzieci to ja tez jestem w szoku jak szybko rosną moja niunia juz taka kumata,rozesmiana i boje sie ze nie zdaze sie nia nacieszyc poki taka slodka i malusia.Głupia jestem wiem ale chyba wszystkie tak mamy![]()
całe rano troszke marudny ale w koncu przewinęłam nakramiłam ile chciał (czyli niewiele) odłożyłam do gondoli, wsadziłąm smoka w dziub i przykryłam twarz pieluszką (ostatnio tak najszybciej zasypia)
Skaba, oj Ty perfekcjonistko.... nie zaniedbuj nas;-)
wszystko musi być na tip top.. ciężko pogodzić się z kompromisami, półrozwiązaniami itp. a często nie da sie inaczej i wtedy łażę, nie śpię, myślę, marudzę.. ciężko z tym żyć
hej
Stefanna dzieki:-)moze wyciagne mojego mena do kraka lub rzeszowa

:-)
:-(
co cieszy mnie niezmiernie, a dziś nocka była wzorowa - zasnęła o 22 - cyc 2 w nocy i 6 rano