niekat
Fan(ka)
Wszystkiego naj naj dla Tosiek i dzieki za zyczenia dla mojego Precla:-)
Niuniek zasnął po butli w koncu bo jakos się wiercił znów i nie mógł sobei poradzic.Od rana dwie kupy już odfajkowane
DORIS - mnie tez sie nie chciało ale od prawie dwóch tygodni wprowadzam w życie specjalny plan zakupiony w formie e -ksiażki no i póki co mam 2 kg z głowy (a raczej z doopy
;-)heheheh) lepszą formę i wiecej energii mimo wysiłku ćwiczeń dwa razy dziennie
mojemu mężusiowi chyba się dzis nudzi w pracy bo już dzwonił co słychac
rzadko ma czas na takie "bez wyraźnego powodu" telefony
ale to miłe
czekam na dwie spódniczki i bluzeczkę z allegro
tak sie cieszyłam ze schudłam ze aż sobei nowe ciuszki kupiłam hihihih
ninja tak mi przykro.... ja tv nie oglądam ani radia nie słucham ale wiem ze takie rzeczy co jakiś czas sie zdarzają i to jest straszne.Będziemy z Tobą jak męzuś wyjedzie i będziemy Cię wspierać a póki co pewnie potrzebujesz czasu zeby sie pogodzić z tym co już się stało:-([***]

Niuniek zasnął po butli w koncu bo jakos się wiercił znów i nie mógł sobei poradzic.Od rana dwie kupy już odfajkowane

DORIS - mnie tez sie nie chciało ale od prawie dwóch tygodni wprowadzam w życie specjalny plan zakupiony w formie e -ksiażki no i póki co mam 2 kg z głowy (a raczej z doopy
;-)heheheh) lepszą formę i wiecej energii mimo wysiłku ćwiczeń dwa razy dziennie
mojemu mężusiowi chyba się dzis nudzi w pracy bo już dzwonił co słychac
rzadko ma czas na takie "bez wyraźnego powodu" telefony
ale to miłe
czekam na dwie spódniczki i bluzeczkę z allegro
tak sie cieszyłam ze schudłam ze aż sobei nowe ciuszki kupiłam hihihihninja tak mi przykro.... ja tv nie oglądam ani radia nie słucham ale wiem ze takie rzeczy co jakiś czas sie zdarzają i to jest straszne.Będziemy z Tobą jak męzuś wyjedzie i będziemy Cię wspierać a póki co pewnie potrzebujesz czasu zeby sie pogodzić z tym co już się stało:-([***]
wiercil sie i wiercil ale dorobilam mu jeszcze mleczka zjadl troche i w koncu usna na jakas godzine i wstalismy o 8. A teraz lezy w lezaczku i piszczy 

. Wstyd