Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Weronika super ze bioderka oka wizyta przejdzie raz dwa;-) w ciazy przeciez lubiłas jak ci gin zagladał hihi

;-)!!
Ja też jeszcze nie byłam, ale wybieram się w przyszłym tygodniu!

:-)
). Oj jaka byłam szczęśliwa, że się nie męczy!!!!! :-):-):-)

W poniedziałek M zrobił sobie wolne to pojechaliśmy na zakupy do Manufaktury do Łodzi-i trochę zaszalałam
Fakt że wszędzie wyprzedaże to się opłacało na łowy jechać(akurat wracając do tego co pisałyście-mój małżon nie marudzi na zakupach)

została mi jeszcze tylko na ganku ścianka która odsłania od wiatru ale ja umyje w nastepnym tyg no chyba ze mi cos odwali
to przynajmniej wszystko zalatwiliście

. Ona odeszła do innego oddziału kilka miesięcy przed moim zwolnieniem się z pracy i dwa miesiące później jak odeszłam do innego banku ona zmarła (tzn kwiecień 2007). Miała 36l. Przyczyną śmierci był tętniak mózgu
. A w tym miesiącu zmarł jej mąż (rak wątroby)
. osierocili 2 dzieci najmłodsze ma 7 lat:-
. A ma 29l. Podobno to taka odmiana raka, że w Polsce jest tylko takich 8 przypadków. Ale nie znam szczegółów. Szok!!!
bo wydaje mi sie ze wargii sromowe ma sklejone a giza kiedys pisała ze chusteczki nawilzajace moga byc tego przyczyna a ja duzo uzywałam chusteczek jak ona była mala:-(
:-(