reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Siemka
I ja sie melduje:-)
Mielnko- Zolinko duzo soneczka i usmiechu.Buziaczki dla Przemcia
Ninja dzielnego masz synusia,my na kolejne szczepienie umawiamy sie po niedzieli:-(nie cierpie tego
Stefanna dzieki postaram sie cos wrzucic na dniach
Kasik siemka:-):-):-):-)jak tam moj ziec heheh??
Weronika ale z Ciebie ranny ptaszek,no co Ty wizyt u ginekologa nie lubisz;-)ja chodzilam czesto(po tabsy) i zawsze do facetów teraz bylam u babki i tak dziwnie jakos heheh

Oki mamy poranne kupska wiec mykam.Buziaki papap

reklama
Haj mamcie:-)
Ja za chwilke spadam na ogrodek troszke na slonko i od dzis zaczynamy z kuzyka biegac bo kondycha marna no i wkoncu trzeba sie za siebie wziasc!
ninja-to Tymonek dzielny chlopak:tak:
PM-och same staszne rzeczy nawet myslec sie o tym nie chce bo serduszko boli:-(
mamma-a wybierasz sie do WPKiW? Do tego zoo? i w jaki dzionek sobota czy niedziela?
mrowa-to 3mamy kciuki oby bylo wszystko oki i daj znac jak tam ?!
befatka-no haj a z dnia na dzien lepiej i juz nawet przestaje marudzic jak lezy na brzusiu i nie moze sie doczekac kiedy zobaczy swoja lalunie :-D:-D:-D:-D
to uciekam paaaa

Meldujemy się po przerwie. :-) Już wróciliśmy od James'a polskiej prababci ze wsi i znowu jesteśmy w Waw'ie. Ach ile odwiedzin się zebrało do starych znajomych ostatnio a gości jeszcze więcej. Już minutki nie mam dla siebie oprócz porannych wypadów do pobliskiego spa, to na manikurek a to na masazyk odchudzajacy :-D. mam nadzieję że efekty już tuż tuż to mężuś znowu do nas przylatuje na weekend i chcę mu się pokazac w nowej, wreszcie mniejszej, sukience.

No pozdrawiam i lecę kochane do kl Damiana bo mam echo serca na 14stą i holtera mi też zakładaja na 24 godziny żeby sprawdzić czy wszystko ok po tych moich skokach ciśnienia w ciaży. Ciekawe czy z holterem mozna się po sklepach szwedać? Może też się dowiem kiedy już można zaczynać przygotowania do młodszego rodzeństwa dla Jamie'go ;-) Może dostanę pozwolenie już na styczeń :-D

Mam nadzieję że uda mi się tu wpaść jeszcze póżniej i poczytać co tam u Was

DUŻO ZDRÓWKA DLA MILENKI!!!

MrsF witaj, Ty już myślisz o kolejnym baby? Ja bym chciała w 2010 roku, coby była fajna data :-D;-)

Kasik podziwiam Cię, ja też biegałam kiedyś z kuzynką,ale to jak byłyśmy nastolatkami, hehe. Teraz to raczej nic z tego. Już chyba zawsze będę taką typową mamuśką, co to tylko w domu i przy garach :zawstydzona/y:

PM kiedy się słyszy takie rzeczy to dopiero docenia się wartość życia. A każda z nas pewnie myśli "gdybym to była ja..."

Mrówa oby wszystko u Melci było w porządku. Ja też u Ali jechałam na samych chusteczkach, może też powinnam sprawdzić... U Basi zresztą też robię tak samo:zawstydzona/y:

PM - ale przykra sprawa... niesttey to śmierć to też część życia - szkoda tylko że to jego koniec:-(
ja dziś znów sie smarzę na słonku (miałam dobrych kilkanaście dni rpzerwy bo pogoda była smutna) a Marcel pieje do zabawek na pałąku przy wózku - genialny wynalazek jak dla mnie:tak:
MROWA - ja u Oliwii tez tylko chusteczki ale nie ma na szczescie problemu - oby i u Was okazało się że ejst dobrze:happy2:
WERONIKA - ja bym kobiecie - Gino nie umiała w oczy spojżeć:baffled:taka już jestem ze jak już się rozbierac to tylko dla faceta hahahahah:tak::-)
Milenko - wszytskiego najsłodszego na kolejny miesiaczek:tak::rofl2:

prawda jest taka ze lekko miała wargi sklejone:baffled::no:ale pani dr jej rozkleiła ufff mamy moczyc dupsko w nadmanganianie potasu :tak:i bedzie git
ale gdyby jeszcze miesiac dwa to mówiła ze tylko chirurgicznie trzeba by było rozcinac:szok::no: i to narkozie takze dziewczyny lepiej sprawdzcie swoim dziewczynom pisunie:tak: nie zaszkodzi napewno;-)
i wszystko dzieki Gizie :-):-):-):-):-)
ze zauwazyłam:tak:
a szczepienie mamy przesuniete na jutro bo bedzie szczepionka wtedy
a wazy 6800:-p

Dobrze mrowa,że tylko tak się to skończyło i że zauważyłaś...
Witaj MrsF fajnie ci z tymi masażami-też bym poleżała żeby ktoś mnie pomasował....
Właśnie wróciliśmy ze spaceru i jeszcze chwila a padłabym pod jakimś blokiem na trawie-dosyć że gorąco jak cholera,to oczywiście Gabi koncert dała niezły,Jasiek też marudzić zaczął-także sajgon niesamowity-jak ja wam zazdroszczę tych własnych ogródków-można poleżeć itp,a nie włóczyć się z całym taborem cygańskim:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry