Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
).. na szczęście mąż mnie zabrał na pyszne żarełko.. kawkę z adwokatem i na łowy do Empiku - tak teraz myślę, że musiałam wyglądać na mega-wściekłą skoro był tak szczodry
na początku mówiłam, ze kolejny dzidziuś powstanie po przeprowadzce do nowego domu, ale nie sądziłam, ze to będzie w przyszłym roku:-)
jejciu dobrze, że to wyłapałaś.. przyznam, że pierwszy raz o czymś takim słyszę
a Kondzik już niezłe chłopisko:-) trzymam kciuki za szczepienie:-)
wiec jak umówiłam sie z Kondziem to ja wziełam przy okazji i wyszło ze zrobiłam to w pore uffff
mezus stanał na wysokosci zadania;-)

takze padam na twarz dzis
Dałam 130 z zamrażary i zasnęła o 22. Cyc o 1, 6 i pobudka o 8
SZOK 

I chyba jednak kolejny facet mi się marzy....

. Jeszcze tylko dwujeczka by mi została do mojej wymarzonej piątki,![]()

jato chyba za mientka na ból jestem i ciężko będzie mi się na drugie zdecydować, a Ty o piąteczce piszesz - PODZIWIAM!!!
ale w domu są trzy pokoje na górze, a pustostanów nie chciałabym mieć:-)jato chyba za mientka na ból jestem i ciężko będzie mi się na drugie zdecydować, a Ty o piąteczce piszesz - PODZIWIAM!!!

ps - Ja docelowo planuję troje dzieci - najchętniej jeszcze drugiego chłopca a po dłuższej przerwie córcię, co by mi młodość przedłużyła, hahahaahaah (tak jest u moich teściów - chłopaki pouciekali dawno z domu a córcia jeszcze wypełnia po nich pustkę)