reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja tez sie dopisuje do tych co juz planuja nastepne potomstwo. Ja to bym chcialam urodzic jak Michalek bendzie mial 2 latka.

Mrowa- dobrze ze zauwarzylas to w pore.

MrsF- Ja tez zawsze chcialam miec blizniaki, ale teraz to niewiem. A moge miec bo moja mama miala siostre blizniaczke. No ale podziwiam cie ze chcesz miec piateczke. My to chyba na trijce skonczymy.

reklama
Witam,
no widzę dziewczynki,że rozochociłyście(trudne słowo..)się dzieciaczkami.Ja niestety w tej kwesti się odłączam stanowczo-kiedyś chciałam 3 ale teraz już mam dosyć:-p
A co do ginów to ja też preferuję facetów;-)

Mrsf to mnie zaskoczyłas z ta 5:tak::-) to bierz sie do roboty ;-):-D

my po szczepieniu Kondizorek był bardzo grzeczny
wazy juz 6800 ma 61 cm bo na tyle pozwolił sobie nózke wyciagnac:-p

Ja zawsze chciałam mieć najpierw synka a później córcię, a teraz (wiem że zapomina się ból porodowy - ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi) chyba spocznę na Neli ;-) a po 2 jakbym widziała, że mężul bardziej się garnie do opieki to może a tak .... same wiecie

No i znowu dzień nam mija na 2 półgodzinnych drzemach i jednej godzinnej :baffled::wściekła/y: Daje jej cyca - to coś momamla a zaraz się wścieka - mało mam, czy o co jej chodzi?!?!?!?

No i znowu dzień nam mija na 2 półgodzinnych drzemach i jednej godzinnej :baffled::wściekła/y: Daje jej cyca - to coś momamla a zaraz się wścieka - mało mam, czy o co jej chodzi?!?!?!?
my tak mamy juz kilka dni - pokarmiam butelka bo chyba bym sie wściekła bo do tego marcel jest marudny i tylko na rece albo na kolana (jak w tej chwili):baffled:
co do dzieci to ja przed marcelem chciałam troje (trzecie po 30-stce na odmłodzenie) ale terazx oboje stwierdzamy zgodnie z mężem ze skoro jest para to misja wykonana i dziekuje...:nerd:

Melduję się po spacerku!:-)
U nas dzisiaj troszkę chłodniej, bo nie ma takiego ostrego słońca, ale i tak zbyt gorąco jak dla mnie....:baffled: W domku mam na razie spokój, bo dziewczynki śpią, obiadek podszykowany czeka na Mężusia, więc mogę na chwilkę do Was zajrzeć;-)!
Co do dzieciaczków to my z M też zakończyliśmy produkcję;-)! Chociaż widzę, że marzy mu się jeszcze chłopczyk, więc się nie zarzekam....:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Weronikaa, niekat może Wasze dzieciaczki mają jakiś okres wzrostu, że tak przy cycusiu marudzą?
skaba1 to widzę, że nieźle Cię w Centrum Klinkieru wkurzyli....?:confused: Czekam na relację jak ochłoniesz! No i widzę, że u Was dziś wielki dzień, bo strop zalewają - ale piękny widok dla oka, prawda?:-):-):-) Wklejaj fotki na odpowiedni wątek!;-)
mrowa1 Kondzik dzielny chłopczyk - cieszę się, że tak dzielnie zniósł szczepienie! Buziak dla niego z nóżkę!:happy2:

Zuziaczku Kochany najsłodsze buziaczki na kolejny miesiączek!!!:-)

Dziękuje za życzenia w imieniu Zuzi :-)
ab
padam spałam 4h i chyba o 20 pójdę spać Zuzia szaleje robi mostki obraca się o 180stopni i wykopuje kocyk z wózka

mnie też się marzy trójka ale kto wie jeszcze może tylko jeszcze jedno:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry