weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
MrsF- Dżemik 

dobre
Niekat - mi to akurat nie przeszkadza, jak mówią na Nele "grubasek", choć ostatnio usłyszałam że jest drobniutka i wcale nie wygląda na 7kg;-)
Stefanna - i jak, kolacyjka udana jak sądze
:-) a o szczegóły nocne nie pytamy, bo jak widać już po 10-tej a Ciebie nadal nie ma :-)
Najlepszego na kolejne wspólne lata

Darinia - przekichane z tą kuleczką, mógł dać wcześniej skierowanie, no ale to może nic takiego jak piszą dziewczyny;-)
Nelka też nauczyła się piszczeć i już od dłuższego czasu nie ma aguuu czy giiii tylko co najwyżej aaaaaa (bo śpiewam jej na dobranoc "aaa kotki 2")
U nas nieco lepiej, ja już "prawie" moge oddychać a i Nelce nie furczy w nosku jak wczoraj

dobre Niekat - mi to akurat nie przeszkadza, jak mówią na Nele "grubasek", choć ostatnio usłyszałam że jest drobniutka i wcale nie wygląda na 7kg;-)
Stefanna - i jak, kolacyjka udana jak sądze
:-) a o szczegóły nocne nie pytamy, bo jak widać już po 10-tej a Ciebie nadal nie ma :-)
Najlepszego na kolejne wspólne lata

Darinia - przekichane z tą kuleczką, mógł dać wcześniej skierowanie, no ale to może nic takiego jak piszą dziewczyny;-)
Nelka też nauczyła się piszczeć i już od dłuższego czasu nie ma aguuu czy giiii tylko co najwyżej aaaaaa (bo śpiewam jej na dobranoc "aaa kotki 2")

U nas nieco lepiej, ja już "prawie" moge oddychać a i Nelce nie furczy w nosku jak wczoraj

Ostatnia edycja: