cicha
Mama VI.06 & III.08
Heyka - dziekujemy za porady butelkowe. Jak na razie porazka na pelnej linji (timmy top i avent:-() ale bede probowac bo chcialabym od czasu do czasu zazyc swobody;-)
Dzis zaliczylismy szczepienie i wieczorne marudzenie z tym zwiazane. Samo szczepienie nie blo zle - czyli raczej krotki placz i tyle. Potem za to meczacy dzien i dlatego wieczorem bylo marudzenie. Zobaczymy jaka bedzie nocka.
Milla witaj po przerwie i zdrowka dla Przemka Szkoda, ze sie musial nameczyc.
Darinia blizny nie bedzie. Moj maly jak mial rok to rozcial sobie luk brwiowy i mial zakladane szwy a teraz nic a nic nie widac.
MrsF fajnie ze mozecie sie z mezem wymienic miejscami w opiece nad 'dzemikiem'.
Giza fajni, ze zakupy mialas udane. Przyznam, ze my sie tez niezle ostatnio obkupilismy - ale glownie ja, malzonek i Julek :-)
Kurcze zmienili mi klawiature w laptopie a nadal ten sam problem - zjada z lekka litery. Nowsze nie zawsze jest lepsze:-(
Dzis zaliczylismy szczepienie i wieczorne marudzenie z tym zwiazane. Samo szczepienie nie blo zle - czyli raczej krotki placz i tyle. Potem za to meczacy dzien i dlatego wieczorem bylo marudzenie. Zobaczymy jaka bedzie nocka.
Milla witaj po przerwie i zdrowka dla Przemka Szkoda, ze sie musial nameczyc.
Darinia blizny nie bedzie. Moj maly jak mial rok to rozcial sobie luk brwiowy i mial zakladane szwy a teraz nic a nic nie widac.
MrsF fajnie ze mozecie sie z mezem wymienic miejscami w opiece nad 'dzemikiem'.
Giza fajni, ze zakupy mialas udane. Przyznam, ze my sie tez niezle ostatnio obkupilismy - ale glownie ja, malzonek i Julek :-)
Kurcze zmienili mi klawiature w laptopie a nadal ten sam problem - zjada z lekka litery. Nowsze nie zawsze jest lepsze:-(
i czy w sezonie czy po ceny sa takie same, a ubranka nie nadzwyczajne
. do Łodzi mam 60 km ale sama się boję jechać a z moim małżonem zakupy to jeden wielki koszmar
czasem z niego super chłopak zajmie się nią zabawi a czasem specjalnie ją budzi, gryzie w nos lub rękę No ale...jak to z dziećmi.

z jednej strony to cieszy ale z drugiej ..... 
:-( buuuuu