stefanna
Marcóweczka '08
Witam weekendowo...:-)
Myszki odłożone spać, więc mam chwilkę żeby Was poczytać!
A my dzisiaj znowu jesteśmy same, bo tatuś poleciał sobie do Brukseli - oficjalna wersja, że w sprawach służbowych i niech tak zostanie, hehe
Żartuję sobie, ale trochę się na niego zezłościłam, że nas w weekend zostawia, ale podobno nie dało się inaczej...
No niech mu będzie... 

Odbijemy to sobie w przyszłym tygodniu!;-)
Mrowa witaj po urlopie!:-) Widać fajnie Wam razem było skoro dłużej zostaliście, a szczepienie nie zając nie ucieknie!;-)
Skaba1 udanego wieczorku z Mężusiem i oczywiście wszystkiego co najpiękniejsze na najbliższe, wspólne lata Wam życzę!!!:-):-):-) Dziękuję również za życzonka!
Widzę, że dni lecą nam podobnie, z tą różnicą że ja do pracy nie chodzę... Ale żyję w zasadzie od weekendu do weekendu, bo na tygodniu jest tyle spraw do załatwienia, że nie wiem jak się nazywam...
Pochwal się więźbą na odpowiednim wątku - czekam na fotki!
Weronikaa nieźle Cię Nela załatwiła na tych zakupach, hehe
Pokaż się w nowej fryzurce - koniecznie!

Ja też się przymierzam do obcięcia, bo już nie mogę patrzeć na te moje długie włosy...
Nie dość, że wypadają strasznie, to jeszcze są okropnie wysuszone - nawet po odżywce mam problem z rozczesaniem i w ogóle się nie układają, buuu.....
Asze to ładnie z Zuzanką pospałyście!
;-)
Ja też nie mogę narzekać, chociaż mojej królewnie ostatnio coś się przestawiło i jak wstaje na karmienie około 9-tej to już jest wyspana, ale nawet mi to pasuje:-)!
Befatka buźka dla dzielnej Kayusi! I jak tam, dała Ci się Niunia poopalać?!

Witaj Milla29, bo my się chyba jeszcze nie znamy?!:-)
PM dziękujemy za życzonka, a rocznicę mieliśmy 4-tą!
Myszki odłożone spać, więc mam chwilkę żeby Was poczytać!
A my dzisiaj znowu jesteśmy same, bo tatuś poleciał sobie do Brukseli - oficjalna wersja, że w sprawach służbowych i niech tak zostanie, hehe

Żartuję sobie, ale trochę się na niego zezłościłam, że nas w weekend zostawia, ale podobno nie dało się inaczej...
No niech mu będzie... 

Odbijemy to sobie w przyszłym tygodniu!;-)
Mrowa witaj po urlopie!:-) Widać fajnie Wam razem było skoro dłużej zostaliście, a szczepienie nie zając nie ucieknie!;-)

Skaba1 udanego wieczorku z Mężusiem i oczywiście wszystkiego co najpiękniejsze na najbliższe, wspólne lata Wam życzę!!!:-):-):-) Dziękuję również za życzonka!
Widzę, że dni lecą nam podobnie, z tą różnicą że ja do pracy nie chodzę... Ale żyję w zasadzie od weekendu do weekendu, bo na tygodniu jest tyle spraw do załatwienia, że nie wiem jak się nazywam...
Pochwal się więźbą na odpowiednim wątku - czekam na fotki!Weronikaa nieźle Cię Nela załatwiła na tych zakupach, hehe

Pokaż się w nowej fryzurce - koniecznie!

Ja też się przymierzam do obcięcia, bo już nie mogę patrzeć na te moje długie włosy...
Nie dość, że wypadają strasznie, to jeszcze są okropnie wysuszone - nawet po odżywce mam problem z rozczesaniem i w ogóle się nie układają, buuu..... Asze to ładnie z Zuzanką pospałyście!
;-)
Ja też nie mogę narzekać, chociaż mojej królewnie ostatnio coś się przestawiło i jak wstaje na karmienie około 9-tej to już jest wyspana, ale nawet mi to pasuje:-)!Befatka buźka dla dzielnej Kayusi! I jak tam, dała Ci się Niunia poopalać?!

Witaj Milla29, bo my się chyba jeszcze nie znamy?!:-)
PM dziękujemy za życzonka, a rocznicę mieliśmy 4-tą!

Jeremi jest bardzo rozdrażniony i mamy dwóch potencjalnych winowajców: NAN 2 i ząbki. Dopiero przed chwilą padł (dosłownie!) ze zmęczenia po godzinnym wyciu
Aaaa! Twoje dzieci są śliczne:-) Ilekroć widzę uśmiech Twojej Oliwii to aż mi się samej rogal robi na twarzy, a Marcelek chyba jest podobny do siostrzyczki